Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Vozlišče T za povezovalne verige Standard prozorno, zunanje in notranje

Vozlišče T za povezovalne verige Standard prozorno, zunanje in notranje

Številka za naročilo D1ZT01
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
13. jun. 2023 Pri vas
5,69
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2276

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Predaljševalni kabli in razdelilniki imajo v sistemih CONNECT SYSTEM nepogrešljivo mesto. Uporabite jih lahko zlasti za dovod elektrike na oddaljene lokacije, ki jih nameravate osvetliti, ali za razvejitev napajanja ali svetlobnih verig LED v več smeri. 

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino verige ali jo priključiti na podaljšek ali vozlišče? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? Pri sistemih CONNECT SYSTEM STANDARD in PROFI je s plastičnimi premostitvenimi elementi vse skupaj enostavno in hitro!

KONEKTNI SISTEM STANDARD & & & PROFI

Koli gre za božično dekoracijo doma ali ustvarjanje čarobnega vzdušja na porokah in zabavah. Povezovalne luči CONNECT SYSTEM v različicah STANDARD in PROFI ponujajo neskončne možnosti dekoriranja. Osnovni elementi so napajalniki (A), razširitveni kabli in delilniki (B) in svetlobni elementi (C), ki so lahko med seboj povezani in kombinirani. Ta vrsta razsvetljave je idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM v izvedbah STANDARD in PROFI lahko med seboj povežete, kombinirate in razvejate ter okrasite tudi na oddaljenih mestih s podaljševalnimi kabli in delilniki (B). S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Medsebojno povezana razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo D1ZT01
Šifra artikla 1550025001
EAN 8592920094471
izdelek razdelilnik
programska ura ne
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos