Domov Svetilke in naglavne svetilke Delovne LED svetilke Polnilna LED delovna svetilka 5 W COB, 600 lm, 3000 mAh

Polnilna LED delovna svetilka 5 W COB, 600 lm, 3000 mAh

Številka za naročilo P4534
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
1. jun. 2023 Pri vas
27,92 €
20 % popust
V košarici vpišite kodo: LUMEN20
34,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

LED polnilni reflektor EMOS P4534

Izjemno praktičen LED reflektor, ki vas bo presenetil s svojimi karakteristikami in uporabnostjo. Kljub svoji majhnosti je zelo zmogljiv in prilagodljiv. V veliko pomoč bo tako vsem hišnim mojstrom kot tudi tistim, ki pri svojem poklicnem delu potrebujejo priročno in vzdržljivo svetilko (električarji, avtomehaniki ipd.).

V primerjavi z navadnimi delovnimi svetilkami ima precej višjo svetilnost (do 600 lm), opremljen je s čipom 5W COB LED, ima 2 načina svetenja (100 %, 50 %) ter praktično stojalo, ki vam omogoča, da imate ob delu proste roke. Izjemna prednost reflektorja je tudi to, da je polnilen in vam tako ne bo povzročal preglavic z iskanjem vtičnic in motečim kablom.

Kot prenosna svetilka in prenosna baterija

Na zadnji strani boste našli majhno okence, pod katerim sta varno skrita 2 USB vhoda. S pomočjo manjšega vhoda (USB-B) reflektor polnite, večji (USB-A) pa vam omogoča polnjenje telefona, tablice ipd., zato ta reflektor lahko uporabljate tudi kot prenosno baterijo. LED indikator na reflektorju sveti v modri barvi, služi pa za prikaz stanja napolnjenosti in kot indikacija poteka polnjenja. Ima seveda tudi funkcijo zaščite baterije.

Lahko ga postavite ali obesite

Poleg klasične opore obstaja še en način, kako ta vodoodporni žaromet s stojalom uporabiti. Njegovo stojalo je namreč možno zasukati kar za 180°, s čimer se gladko spremeni v priročen nosilec oziroma neke vrste maksi zanko. Glede na to vam ni več treba vedno iskati ravne površine, kamor P4534 postavite. S kančkom domišljije najdete tudi veliko mest, kamor ga lahko obesite.

Polnilni LED reflektor

V primerjavi z večjimi gradbenimi reflektorji vas, z ozirom na to, da je polnilen, ne omejuje z motečim kablom in dolžino kabla ali samim iskanjem vtičnice. Po tem, ko ga napolnite, bo reflektor 2,5–3,5 ur (odvisno od izbire načina svetenja) deloval kot zanesljiv vir svetlobe. Napolnite ga lahko doma ali v avtu.

Polnjenje preko USB kabla

Polnjenje svetilke je hitro in enostavno. Samo polnjenje traja največ 3,5 ure, vgrajeno baterijo pa napolnite s pomočjo priloženega kabla, namenjenega za USB-B vhod na zadnji strani svetilke. Tik ob njem najdete tudi klasičen USB-A vhod, ki služi kot zasilni vir energije za polnjenje telefona ipd..

Slim design za maksimalno priročnost

Med osnovne kriterije pri izbiri prenosnega reflektorja nedvomno sodita nizka teža in zložljivost. Le tako bo reflektor priročen in vas ne bo oviral – preprosto povsod ga boste lahko vzeli s seboj. Je tanek (slim design), tehta samo 436 g, dimenzijsko pa je primerljiv z manjšo knjigo (17 × 12,5 × 4,5 cm), zato je idealen tudi v primeru pogostega premikanja reflektorja ob delu. Kljub svoji majhnosti ima močno konstrukcijo, ki je odporna na padce.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P4534
Šifra artikla 1450000310
EAN 8592920077658
napajanje Li-Ion akupack
največji svetlobni tok 600 lm
maks. svetlobni tok 35 m
polnjenje da
fokus ne
vodoodporna da (IP44)
material Nylon + TPR
čas svetenja 2,5–3,5 h
čas svetenja podrobnost COB LED 100 % – 2,5 h, COB LED 50 % – 3,5 h
čas polnjenja 3,5 h
odpornost na udarce da
barva črno-zelena
svetlobni tok COB LED 100 % – 600 lm, COB LED 50 % – 300 lm
vir svetlobe COB LED
doseg svetlobe COB LED 100 % – 35 m, COB LED 50 % – 25 m
tip baterija 3 000 mAh/3,7 V
število načinov osvetlitve 2
tip polnilnega priključka micro USB B
baterija priložena da
LED indikacija stanja akumulatorja da
režimi COB LED 100 %, COB LED 50 %
LED indikacija polnjenja da
dodatki USB kabel
posebne funkcije funkcija zaščite baterije, funkcija prenosne baterije
oprema vrtljiv ročaj
teža 436 g
garancijska doba 2 leti
dimenzije 172 × 45 × 126 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
znamka EMOS
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos