Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Podaljški, vtičnice in svečke Prenapetostna zaščita Prenapetostna zaščita 4 vtičnice 2M schuko

Prenapetostna zaščita 4 vtičnice 2M schuko

Številka za naročilo P54212
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
19. jun. 2024 Pri vas
27,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Prenapetostna zaščita 4Z/2M/B 900 J schuko

Prenapetostna zaščita vam nudi dve koristni funkciji – služi kot standarden podaljšek, hkrati pa vsebuje varnostne elemente in vašo dragoceno elektroniko varuje pred okvarami ali trajnim uničenjem. Zaradi visoke absorpcije energije 900 J filtrira nevarne sunke in konice v omrežju, do katerih prihaja tudi večkrat na dan. Prenapetost v omrežju lahko povzroči tudi običajen izklop in vklop stikala ali motor pralnega stroja. Ta tip prenapetostne zaščite svetujemo na primer za priključitev računalnika in povezanih komponent. Po zaslugi indikatorja obrabe in filtra EMI/RFI postane bistven del vaše priljubljene elektronike.

Zaščita za 4 vtičnice

Prenapetostna zaščita zagotovi zanesljivo varnost za 4 vtičnice tip 2P+PE SCHUKO v primeru klasične prenapetosti v omrežju, obvlada pa tudi konico 1,7 kV. Absorbira energijo 900 J in varuje vašo dragoceno elektroniko pred nevarnimi sunki.

2-metrski kabel in možnost pritrditve na steno

Po zaslugi dovolj dolgega kabla so možnosti uporabe v gospodinjstvu ali v pisarni res široke. Prednost tega tipa prenapetostne zaščite je možnost pritrditve na steno. Kabelsko napeljavo skrijete na primer za pohištvo. Na ta način dobite iz vidika varnosti in dizajna idealno rešitev.

Indikator obrabe

LED kontrolna lučka vas pravočasno opozori, da je treba prenapetostno zaščito zamenjati. Polprevodniška komponenta (varistor), ki prenapetostne konice odbija, se namreč po določenem času izsuši in izgublja funkcionalnost. Po zaslugi kontrolne lučke dobite zagotovilo, da je vaša elektronika 100% varovana. Kdaj vas čaka nabava nove zaščite? Približno čez 3 do 5 let, odvisno od pogostosti uporabe.

EMI/RFI filter motenj

Izkoristite svojo elektroniko, kar se le da, in uživajte v priljubljenih filmih ali lepi glasbi brez motenj. Prenapetostna zaščita je opremljena s filtrom EMI/RFI, ki preprečuje nihanje signala in zagotavlja odlično sliko in zvok.

Zaščita otrok pred električnim udarom

Prenapetostna zaščita ne varuje samo elektronike, temveč tudi vaše radovedne otroke pred nevarnostjo poškodb. Otroško varovalo predstavljata posebni zaslonki, ki se odpreta le v primeru, da pritiskate na obe odprtini z enakomernim pritiskom, to pa otroku pri raziskovalnih igrah ne bo uspelo.

2 leti garancije in jamstvo 50 000 evrov

V primeru poškodbe priključenih naprav jamčimo za kritje škode vse do zneska 50 000 evrov. Na izdelek prejmete zakonsko garancijo 2 leti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P54212
Šifra artikla 1909040202
EAN 8592920080191
dolžina 2 m
število vtičnic 4× 2P + PE
barva bela
nazivna napetost 230 V~, 50 Hz
varovanje ne navaja se
tel. / faks / DSL zaščita ne
otroške zaslonke da
maks. tokovna obremenitev 16 A maks.
zaščita proti obremenitvi ne
absorpcija energije 900 J
garancija 50 000 €
čas odziva <1 ns
nivo zaščite Up 1,7 kV (L/N-PE, L-N)
antenska (koaksialna zaščita) ne
EMI/RFI filter da
indikator prenapetosti da
maks. obremenitev 3 680 W
indikator priključitve da
frekvenčno območje 150 kHz–100 MHz
USB izhod ne
zmanjšanje do 40 dB
vodnik H05VV-F3G 1,5 mm²
preizkusni val U0c 6 kV
dimenzije 342 × 66 × 50 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Robert
    Naročeno 26. avg. 2022
    Izjemno kvalitetna prenapetostna zaščita. Robustna izdelava, kvalitetna plastika.
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Ko sveti rdeča lučka "PROTECTING" prenapetostna zaščita deluje in filtrira prenapetost v električnem omrežju. Če lučka preneha svetiti, prenapetostna zaščita ne deluje več, še vedno pa delujejo vtičnice na podaljšku in napravo še vedno lahko napajate preko teh vtičnic. Vendar pa naprava ni več zaščitena pred prenapetostmi.

Modra lučka "POWER" označuje le, da je izdelek pod napetostjo. Lahko se zgodi, da bo sčasoma lučka manj svetila, vendar to ne vpliva na delovanje oz. učinkovitost izdelka. Naprava bo še vedno pod napetostjo in vtičnice bodo še vedno pod napetostjo.