Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Profesionalni povezovalni sistemi Profi LED povez. veriga utripajoča bela – ledene sveče, 3 m, zun., topla bela

Profi LED povez. veriga utripajoča bela – ledene sveče, 3 m, zun., topla bela

Številka za naročilo D2CW04
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Sije LED so ena od "dvodimenzionalnih" rešitev za povezovalno razsvetljavo. Pri tej obliki razsvetljave je vsaka viseča veriga luči LED različno dolga in ustvarja vtis naravnega stalaktita. S povezovanjem teh vrst verig lahko okrasite stropnice, ograje, postavite luči v okna ali visite z balkonov. Te verige lahko uporabite tudi manj tradicionalno in jih namestite na vrata, ograjo ali vratca. Luči bodo izstopale tudi na ščitu hiše. Verige lahko med seboj povežete in jih kombinirate z drugimi svetlobnimi elementi CONNECT SYSTEM PROFI LED.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo stali finančno in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

LED  raglji CONNECT SYSTEM PROFI so na voljo v dolžini 3 m in višini 0,4 m. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vaše hiše, lahko izbirate med toplo belo, hladno belo ali barvnimi kombinacijami z več lučmi LED na eni verigi.

Poleg običajnega načina osvetlitve lahko za stalaktite izberete tudi bliskajoče in utripajoče različice. Barve luči na utripajočih stalaktitih se spreminjajo postopoma, medtem ko se na utripajočih stalaktitih barve spremenijo v trenutku.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino svoje verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo S sistemom CONNECT SYSTEM PROFI je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

CONNECT SYSTEM PROFI

Priključni sistem CONNECT SYSTEM PROFI je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Odlikujeta ga večja odpornost materiala in predaljšano 3-letno jamstvo. Visokokakovostni gumijasti kabli omogočajo celoletno namestitev brez potrebe po razstavljanju v vseh temperaturnih pogojih. Izbirate lahko med standardnimi verižicami, stalaktiti in skupki. Iz enega samega napajalnika(A), ki je povezan z razširitvenimi kabli, razdelilniki(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 500 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) povezovalnega sistema CONNECT SYSTEM PROFI je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter z uporabo podaljškov in razdelilnikov (B) razvejati in z njimi okrasiti tudi odročne kraje. S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami lahko CONNECT SYSTEM doseže profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Vsakdo lahko namesti sistem.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D2CW04
Šifra artikla 1550020008
EAN 8592920099889
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

V te verige je vgrajena utripajoča dioda LED, zato utripanja ni mogoče izklopiti. To verigo z načinom neprekinjene svetlobe in dolžino 2,5 m ponujamo pod imenom D1CC01. 

V seriji PROFI lahko priključite največ 500 diod LED, saj so verige utripajočih diod največje. Več kot to ne bi uporabil.

  • so primerni za uporabo 365 dni na leto na prostem, saj se kabel zaradi vremenskih vplivov ne poslabša toliko
  • majo 7 mm plastični difuzor
  • material kabla je guma

S serijo STANDART lahko priključite do 800 LED diod - primerne so tudi za zunanjo napeljavo, vendar niso tako trpežne kot verige serije PROFI, saj je material kabla plastičen.

Da, to je mogoče. Izdelke iz serij PROFI in STANDART je mogoče kombinirati.

Difuzorja LED ni mogoče zamenjati pri nobenem izdelku z verigo LED.