Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Profesionalni povezovalni sistemi Profi LED povezovalna veriga utripajoča, 10 m, zunanja, topla/hladna bela

Profi LED povezovalna veriga utripajoča, 10 m, zunanja, topla/hladna bela

Številka za naročilo D2AN01
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2301

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Svetlobne verige LED CONNECT SYSTEM PROFI boste cenili predvsem pri oblikovanju celotnega oboda hiše, okraševanju okvirov, balkonov, vončnih ograj, nadstreškov, ograje in žlebov. Vsekakor ne smete pozabiti na vrtna drevesa, ki jih lahko okrasite na dva načina. Tradicionalno spiralno okraševanje, tj. od vrha navzdol, ali vse bolj priljubljeno navpično okraševanje, pri katerem na vrh drevesa pritrdite verigo in ga spustite navzdol. Verige lahko med seboj povežete in jih kombinirate z drugimi svetlobnimi elementi CONNECT SYSTEM PROFI LED.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo finančno obremenili in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Svetlobne verige LED CONNECT SYSTEM PROFI so na voljo v dolžinah 5 m ali 10 m. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vaše hiše, lahko izbirate med toplo belo ali hladno belo.


Poleg običajnega načina osvetlitve lahko izberete tudi modele, ki omogočajo utripanje.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino svoje verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemom CONNECT SYSTEM PROFI je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

TIP! Tako lahko iz ene vtičnice hkrati napajate do 50 metrov teh svetlobnih verig.

CONNECT SYSTEM PROFI

Priključni sistem CONNECT SYSTEM PROFI je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Odlikujeta ga večja odpornost materiala in predaljšano 3-letno jamstvo. Visokokakovostni gumijasti kabli omogočajo celoletno namestitev brez potrebe po demontaži v vseh temperaturnih pogojih. Izbirate lahko med standardnimi verigami, stopničkami in skupki. Iz enega samega napajalnika(A), ki je povezan z razširitvenimi kabli, razdelilniki(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 500 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) povezovalnega sistema CONNECT SYSTEM PROFI je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter z uporabo podaljškov in razdelilnikov (B) razvejati in z njimi okrasiti tudi odročne kraje. S postopno razširitvijo sistema CONNECT SYSTEM z dodatnimi komponentami je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Vsakdo lahko namesti sistem.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D2AN01
Šifra artikla 1550023000
EAN 8592920094655
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos