Domov Božična razsvetljava Profesionalni povezovalni sistemi Profi LED povezovalna veriga utripajoča – ledene sveče, 3 m, zunanja, topla/hladna bela

Profi LED povezovalna veriga utripajoča – ledene sveče, 3 m, zunanja, topla/hladna bela

Številka za naročilo D2CN01
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Ni na zalogi
13,51 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: XMAS15
15,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

5,43 € s kodo XMAS15
6,39
Na zalogi
5,43 € s kodo XMAS15
6,39
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

ZY2305

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Sije LED so ena od "dvodimenzionalnih" rešitev za povezovalno razsvetljavo. Pri tej obliki razsvetljave je vsaka viseča veriga luči LED različno dolga in ustvarja vtis naravnega stalaktita. S povezovanjem teh vrst verig lahko okrasite stropnice, ograje, postavite luči v okna ali visite z balkonov. Te verige lahko uporabite tudi manj tradicionalno in jih namestite na vrata, ograjo ali vratca. Luči bodo izstopale tudi na ščitu hiše. Verige lahko med seboj povežete in jih kombinirate z drugimi svetlobnimi elementi CONNECT SYSTEM PROFI LED.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo stali finančno in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

LED  raglji CONNECT SYSTEM PROFI so na voljo v dolžini 3 m in višini 0,4 m. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vaše hiše, lahko izbirate med toplo belo, hladno belo ali barvnimi kombinacijami z več lučmi LED na eni verigi.

Poleg običajnega načina osvetlitve lahko za stalaktite izberete tudi bliskajoče in utripajoče različice. Barve luči na utripajočih stalaktitih se spreminjajo postopoma, medtem ko se na utripajočih stalaktitih barve spremenijo v trenutku.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino svoje verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo S sistemom CONNECT SYSTEM PROFI je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

CONNECT SYSTEM PROFI

Priključni sistem CONNECT SYSTEM PROFI je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Odlikujeta ga večja odpornost materiala in predaljšano 3-letno jamstvo. Visokokakovostni gumijasti kabli omogočajo celoletno namestitev brez potrebe po razstavljanju v vseh temperaturnih pogojih. Izbirate lahko med standardnimi verižicami, stalaktiti in skupki. Iz enega samega napajalnika(A), ki je povezan z razširitvenimi kabli, razdelilniki(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 500 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) povezovalnega sistema CONNECT SYSTEM PROFI je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter z uporabo podaljškov in razdelilnikov (B) razvejati in z njimi okrasiti tudi odročne kraje. S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami lahko CONNECT SYSTEM doseže profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Vsakdo lahko namesti sistem.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo D2CN01
Šifra artikla 1550023001
EAN 8592920094662
izdelek kapniki
barva svetlobe topla/hladna bela
dimenzije 3 × 0,4 m
funkcije sveti/utripa
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne navaja se
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
število LED 50
LED razmik 10 cm
velikost LED 7 mm
dolžina dovoda 10 cm
za višino drevesa ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč max. 4 W
vhodna napetost 30 V DC
izhodna napetost ne navaja se
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material guma
garancijska doba 3 leta
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (10%)
1 ocena

  • 10%
    Filip
    Naročeno 15. nov. 2023
    Ena veriga je bila tako zavozlana, da je bilo potrebno eno žico prerezat in na novo zaspajkat. Imam tudi fotografije.
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos