Domov Termostati in detektorji Termostati Sobni žični OpenTherm termostat P5606OT s programiranjem

Sobni žični OpenTherm termostat P5606OT s programiranjem

Številka za naročilo P5606OT
oglejte si oceno
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
4. okt. 2023 Pri vas
49,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

1,30
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

PROGRAMLJIV ŽIČNI TERMOSTAT P5606OT

Odkrijte udobno upravljanje ogrevalnega sistema in prihranek časa ter stroškov. Prednost žičnega termostata je njegov stabilen prenos podatkov med kotlom in termostatom. Osvetljen zaslon omogoča enostavno upravljanje in programiranje do šest temperaturnih sprememb na dan. Popolno regulacijo zagotavlja nastavitev temperature od 5 °C do 35 °C. Termostat odlikuje možnost priključitve kotla, ki podpira komunikacijo OpenTherm in klasično stikanje preko stikalnega kontakta (releja). S funkcijami Lock in Dopust boste imeli ogrevanje v stanovanju ali hiši oz. pisarni vsak dan povsem pod nadzorom.

Nastavitev temperature od 5 °C do 35 °C

Programljiv žični termostat vam omogoča nastaviti želeno temperaturo v skladu z vašim življenjskim ritmom. Nič več toplotnih šokov in dragega prekomernega ogrevanja. Termostat idealno temperaturo nadzoruje namesto vas. Programirajte optimalno temperaturo od 5 °C do 35 °C, in sicer že po 0,5 °C. Trenutno temperaturo v prostoru termostat meri v območju od 0 °C vse do 40 °C in na 0,1 °C natančno. Po zaslugi zaščite proti zmrzovanju termostat preprečuje poškodovanje ogrevalnega sistema zaradi mraza v primeru, da se objekta pozimi redno ne ogreva.

Podpora komunikacije OpenTherm

Prednost je možnost priključitve kotla, ki podpira komunikacijo OpenTherm. Moč kotla regulira ne samo temperatura v prostoru, temveč tudi temperatura vode v sistemu in druge spremenljivke. Do stikanja prihaja s pomočjo OT in s pomočjo releja. Večina termostatov ima ali samo izhod OT ali izhod rele. Termostata Emos P5606OT in P5616OT imata za priključitev na kotel oba izhoda.

Pregleden osvetljen zaslon

Preglednost in izrazita osvetlitev sta glavni prednosti zaslona termostata. Upravljanje je torej zelo enostavno in intuitivno. Po zaslugi velikih številk na zaslonu enostavno preberete trenutno in nastavljeno temperaturo ali programirate časovni načrt ogrevanja. Osvetlitev omogoča upravljanje termostata tudi v temi ali v slabših svetlobnih pogojih.

Funkcija Lock (otroško varovalo)

Naj vas nikar ne skrbijo nepooblaščeni posegi v nastavljeno temperaturo. Funkcija Lock termostat blokira in zagotovi vaš 100% nadzor, ker dovoljuje, da se termostat upravlja samo po vnosu varnostne dvojne kombinacije. Lock je torej zelo koristna kot otroško varovalo. Termostat s funkcijo Lock je nujno potreben za vse najemodajalce nepremičnin in lastnike penzionov.

Programiranje in pametne funkcije

Programirajte si svoje idealno toplotno udobje natančno po svojih željah in potrebah. Termostat vam omogoča nastaviti kar 6 različnih uporabniških temperatur na dan. Prednost je prijaznost do uporabnika, po zaslugi katere upravljanje obvlada res vsakdo. Nastaviti točno takšno temperaturo, katere ste vajeni, zna funkcija umerjanje temperature v prostoru v skladu z drugim referenčnim termometrom. S pomočjo načina Dopus izberete konstantno temperaturo za daljše obdobje.

Napajanje z 2 baterijami AA

Napajanje žičnega termostata zagotavljata dve 1,5 V AA bateriji. Na potrebno zamenjavo baterij vas opozori indikator stanja baterije. Bateriji sta priloženi tako kot dva vijaka in dva zidna vložka, potrebna za pritrditev termostata na steno.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5606OT
Šifra artikla 2101208000
EAN 8592920089354
tip upravljanja programski elektronski sobni termostat
tip termostata žični s komunikacijo OpenTherm
vrsta regulacije ogrevalni in hladilni sistem
nastavitev temperature 5 °C do 35 °C, po 0,5 °C
tip nastavitve temperature 6 temperaturnih sprememb na dan
nastavljivo območje temperature 0,2 °C do 2 °C, po 0,1 °C
merjenje temperature 0 °C do 40 °C, ločljivost 0,1 °C
dolžina kapilarnega senzorja ne navaja se
število programov 1 uporabniško nastavljiv program ali uporabniško nastavljiva temperatura (6× na dan)
funkcija ON/OFF da
osvetljeni zaslon da
barva bela
stikanje 230 V AC ali breznapetostno
doseg na prostem ne navaja se
zaščita proti zamrzovanju da
napajanje sprejemnika ne navaja se
funkcija dopust da
funkcija Set-back ne
napajanje 2× 1,5 V AA (priloženo)
možnost povezave z drugimi detektorji ne navaja se
napajanje vrat ne navaja se
napajanje oddajnika ne navaja se
delovna frekvenca ne navaja se
priloženo ne navaja se
stikalna obremenitev 6 A uporno, 2 A induktivno
kalibracija temperature da
protokol
dimenzije 26 × 126 × 84 mm
dimenzija vrat ne navaja se
dimenzija sprejemnika ne navaja se
dimenzija oddajnika ne navaja se
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 hodnocení

 • 100%
  Miloš Pešič
  Naročeno 15. nov. 2022
  vse OK
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Da, lahko. Glejte navodila 

 1. Preklopite drsnik na "PROG", dokler simbol delovnega tedna ("MO TU WE TH FR") ne začne utripati.
  2. Pritisnite "+" ali "-", da izberete nastavitve načina: način delovnega tedna/konca tedna (utripa "MO TU WE TH FR" ali utripa "SA SU"), tedenski način (utripa "MO TU WE TH FR SA SU"), 24-urni način (utripa posamično "MO", "TU", "WE", "TH", "FR", "SA", "SU").
 2. Potem nastavite čas
 3. Potem nastavite želeno temperaturo

Upoštevati je treba, da termostat omogoča le 6 sprememb v enem dnevu. 

Da, ta povezava je mogoča. Če vaš kotel ne podpira funkcije OpenTherm ali je ne želite uporabljati, lahko priključite termostat brez teh kontaktov in njegova funkcionalnost bo enaka kot pri termostatu brez funkcije OpenTherm.

Termostat preklaplja napetostne in nenapetostne vire. Če kotel podpira funkcijo OpenTherm, bo preklop nadzorovan tudi s temperaturo vode v ogrevalnem sistemu in ne le s temperaturo okolice.
Za namestitev v skladu s shemo ožičenja se posvetujte s prodajalcem/proizvajalcem kotla ali strokovnim podjetjem za montažo.