Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Standard LED povezovalna božična veriga, 10 m, zunanja in notranja, modra

Standard LED povezovalna božična veriga, 10 m, zunanja in notranja, modra

Številka za naročilo D1AB01
Potrebuje napajalnik
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
20. jul. 2024 Pri vas
14,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

Opis

Opis izdelka

ZY1928

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Svetlobne verige LED CONNECT SYSTEM STANDARD boste še posebej cenili pri okraševanju hiše po njenem obodu, za okrasitev tramov, balkonov, zunanjih gazeb, lop, ograj in žlebov. Vsekakor ne smete pozabiti na drevesa na vrtu, kjer sta na voljo dva načina okraševanja. Tradicionalno spiralno okraševanje, tj. od vrha navzdol, ali vse bolj priljubljeno navpično okraševanje, pri katerem na vrh drevesa pritrdite verigo in ga spustite navzdol. Verige je mogoče med seboj povezati in kombinirati z drugimi svetlobnimi elementi LED CONNECT SYSTEM STANDARD.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo finančno obremenili in vam pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Svetlobne verige LED CONNECT SYSTEM STANDARD so na voljo v dolžinah 5 m ali 10 m. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vašega doma, lahko izbirate med toplo belo, hladno belo, modro, zeleno, rdečo, vijolično ali večbarvno, ki združuje več barv luči LED na eni verigi.

Poleg običajnega načina osvetlitve lahko za verige izberete tudi bliskajoče modele.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? So začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času nameravate razširiti ali spremeniti? S sistemom CONNECT SYSTEM STANDARD je hitro in enostavno! Zahvaljujoč plastičnim mostičkom lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

TIP! Tako lahko iz ene vtičnice hkrati napajate do 80 metrov teh svetlobnih verig.

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar le med sezono, ne skozi vse leto. Prednost tega povezovalnega sistema je širok nabor svetlobnih elementov LED(C) v več različnih barvah. Čeprav je najbolj priljubljena božična lučka veriga, lahko pri povezovalnem sistemu za vrh božičnega drevesca izberete stalaktite, zavese, mreže ali zvezde po lastnih željah glede oblikovanja. Iz enega samega napajalnika (A), povezanega z razširitvenimi kabli, vozlišči (B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 800 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) CONNECT SYSTEM STANDARD lahko med seboj povežete, združite in z uporabo podaljškov in razcepnikov (B) celo razvejite ter z njimi okrasite tudi oddaljene kraje. S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami SISTEMA CONNECT je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1AB01
Šifra artikla 1550015001
EAN 8592920094860
izdelek veriga
barva svetlobe modra
dimenzije 10 m
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne navaja se
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
število LED 100
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 10 cm
za višino drevesa ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč max. 5 W
vhodna napetost 30 V DC
izhodna napetost ne navaja se
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos