Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Standard LED povezovalna božična veriga – mreža, 1,5x2 m, zun., hladna bela

Standard LED povezovalna božična veriga – mreža, 1,5x2 m, zun., hladna bela

Številka za naročilo D1DC01
1x
oglejte si oceno
5
1
Potrebuje napajalnik
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
27. jun. 2024 Pri vas
27,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

Opis

Opis izdelka

ZY1934

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Svetlobne mreže LED so ena od "dvodimenzionalnih" rešitev za povezovanje razsvetljave. V mreži v obliki verige so viseče verige z lučkami LED med seboj povezane v šahovnici. Povezovalna mreža najbolj izstopa pri vrtnih grmovnicah in drevesnih krošnjah. Uporabite jih lahko tudi za bogato okrasitev balkonov, streh, zidov na hiši, pergol in ograj. Verige lahko med seboj povežete in jih kombinirate z drugimi svetlobnimi elementi LED CONNECT SYSTEM STANDARD.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo finančno obremenili in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Svetlobne mreže LED CONNECT SYSTEM STANDARD so na voljo v velikosti 2 × 1,5 m in vsebujejo 160 luči LED. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vašega doma, lahko izbirate med toplo belo ali hladno belo.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemom CONNECT SYSTEM STANDARD je to enostavno in hitro! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar le med sezono, ne skozi vse leto. Prednost tega povezovalnega sistema je širok nabor svetlobnih elementov LED(C) v več različnih barvah. Čeprav je najbolj priljubljena božična lučka veriga, lahko pri povezovalnem sistemu za vrh božičnega drevesca izberete stalaktite, zavese, mreže ali zvezde po lastnih željah glede oblikovanja. Iz enega samega napajalnika(A), povezanega z razširitvenimi kabli, vozlišči(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 800 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM STANDARD je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter z uporabo podaljškov in razdelilnikov (B) tudi razvejati in z njimi okrasiti tudi oddaljene kraje. S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami SISTEMA CONNECT je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1DC01
Šifra artikla 1550012006
EAN 8592920094808
izdelek mreža
barva svetlobe hladna bela
dimenzije 2 × 1,5 m
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne navaja se
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
število LED 160
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 10 cm
za višino drevesa ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč max. 4 W
vhodna napetost 30 V DC
izhodna napetost ne navaja se
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Maja
    Naročeno 28. nov. 2022
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos