Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Standard LED povezovalna božična veriga – zavesa, 1,1x2 m, zun., topla bela

Standard LED povezovalna božična veriga – zavesa, 1,1x2 m, zun., topla bela

Številka za naročilo D1EW01
Potrebuje napajalnik
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
27. jun. 2024 Pri vas
17,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

Opis

Opis izdelka

ZY1442

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Svetlobne zavese LED so ena od "dvodimenzionalnih" rešitev za povezovanje razsvetljave, pri kateri je dolžina vseh visečih verig z lučmi LED enaka. S povezovalno zaveso lahko dekorirate stopnišča, ograje,postavite luči v okna ali jih obesite z balkonov. Te verige lahko uporabite tudi manj tradicionalno in jih namestite na vrata, ograjo ali vratca. Luči bodo izstopale tudi na ščitu hiše. Verige lahko med seboj povežete in jih kombinirate z drugimi svetlobnimi elementi LED CONNECT SYSTEM STANDARD.

Za uporabo sodobnih in varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo finančno obremenili in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Svetlobne zavese LED CONNECT SYSTEM STANDARD so na voljo v velikosti 1 × 2 m in vsebujejo 100 luči LED. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vašega doma, lahko izbirate med toplo belo ali hladno belo.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemom CONNECT SYSTEM STANDARD je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar le med sezono, ne skozi vse leto. Prednost tega povezovalnega sistema je širok nabor svetlobnih elementov LED(C) v več različnih barvah. Čeprav je najbolj priljubljena božična lučka veriga, lahko pri povezovalnem sistemu za vrh božičnega drevesca izberete stalaktite, zavese, mreže ali zvezde po lastnih željah glede oblikovanja. Iz enega samega napajalnika(A), ki je povezan z razširitvenimi kabli, vozlišči(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 800 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM STANDARD je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter razvejati in okrasiti tudi na oddaljenih mestih s podaljševalnimi kabli in delilniki (B). S postopno razširitvijo sistema CONNECT SYSTEM z dodatnimi komponentami je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Vsakdo lahko namesti sistem.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

 

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1EW01
Šifra artikla 1550010004
EAN 8592920094716
izdelek zavesa
barva svetlobe topla bela
dimenzije 1 × 2 m
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne navaja se
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
število LED 100
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 10 cm
za višino drevesa ne navaja se
barva žice črna
prihodna moč max. 5 W
vhodna napetost 30 V DC
izhodna napetost ne navaja se
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos