Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Standard LED povezovalna veriga utripajoča – ledene sveče, 2,5 m, zun., topla/hladna bela

Standard LED povezovalna veriga utripajoča – ledene sveče, 2,5 m, zun., topla/hladna bela

Številka za naročilo D1CN01
Potrebuje napajalnik
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
8. jun. 2023 Pri vas
18,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2002

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

LED svetlobni stalaktiti (lestenci) so ena od "dvodimenzionalnih" rešitev za povezovanje razsvetljave. Pri tej obliki razsvetljave je vsaka viseča veriga z lučkami LED drugačne dolžine in ustvarja vtis naravnega stalaktita. S povezovanjem teh vrst verig lahko dekorirate stopnišča, ograje, namestite luči v okna ali jih obesite z balkonov. Poskusite lahko tudi njihovo manj tradicionalno uporabo in jih postavite na vrata, ograjo ali vratca. Svetlobe bodo izstopale tudi na ščitu hiše. Verige lahko med seboj povežete in jih kombinirate z drugimi svetlobnimi elementi LED sistema CONNECT SYSTEM STANDARD.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas ti sistemi razsvetljave ne bodo finančno obremenili in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Vsadki LED CONNECT SYSTEM STANDARD so na voljo v dolžini 2,5 m in višini 0,9 m. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vaše hiše, lahko izbirate med toplo belo, hladno belo ali kombinacijami barv z več barvami luči LED na eni verigi.

Poleg običajnega načina osvetlitve lahko za stalaktite izberete tudi bliskajoče in utripajoče različice. Barve luči na utripajočih stalaktitih se spreminjajo postopoma, medtem ko se na utripajočih stalaktitih barve spremenijo v trenutku.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemom CONNECT SYSTEM STANDARD je to enostavno in hitro! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar le med sezono, ne skozi vse leto. Prednost tega povezovalnega sistema je širok izbor svetlobnih elementov LED (C) v več različnih barvah. Čeprav je najbolj priljubljena božična luč veriga, lahko pri povezovalnem sistemu izbirate med stalaktiti, zavesami, mrežami ali zvezdami za vrh božičnega drevesca. Iz enega samega napajalnika (A), ki je povezan z razširitvenimi kabli, vozlišči (B) in svetlobnimi elementi LED (C), lahko napajate do 800 LED svetilk.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM STANDARD je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter razvejati in okrasiti tudi na oddaljenih mestih s podaljševalnimi kabli in delilniki (B). S postopno razširitvijo sistema CONNECT SYSTEM z dodatnimi komponentami je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS Lighting
Splošna številka za naročilo D1CN01
Šifra artikla 1550013000
EAN 8592920094815
izdelek kapniki
barva svetlobe topla/hladna bela
dimenzije 2,5 × 0,9 m
funkcije sveti/utripa
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne navaja se
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
število LED 100
LED razmik 10 cm
velikost LED 5 mm
dolžina dovoda 10 cm
za višino drevesa ne navaja se
barva žice transparenten
prihodna moč max. 5 W
vhodna napetost 30 V DC
izhodna napetost ne navaja se
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Za ta izdelek načina ni mogoče spremeniti.