USB polnilec avto PD

Številka za naročilo V0220
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
14,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

3,69
Na zalogi
12,90
Na zalogi
4,69
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Hitri avtomobilski polnilnik USB

Mobilni telefon je postal nepogrešljiv del življenja večine od nas. Zato nas lahko izpraznjena baterija pogosto iztiri. Doma ali v službi lahko vse rešimo s standardnim polnilnikom in rezervno vtičnico, kako pa se znajdemo na cesti? Napolnjena power banka bo rešila težave pri vseh vrstah dejavnosti, v avtomobilu pa se splača imeti polnilec USB za vžigalnik, kot je EMOS V0220. Vašo staro armaturno ploščo bo obogatil z 2 izhodoma USB – klasičnim USB-A (s podporo QC 2.0 in 3.0) in sodobnim USB-C. Tako lahko med vožnjo vedno hitro, zanesljivo in varno polnite dve mobilni napravi hkrati.

 

Hitro polnjenje 3.0 in 2.0

Poleg števila in vrste izhodov je pri polnilnikih USB treba preveriti tudi njihovo hitrost polnjenja. Ta je lahko v standardnem območju (5 V in 0,5–2 A) ali pa, kot pri polnilnikih Quick Charge 3.0, doseže 12 V in največji tok do 4,6 A! Avtomobilski napajalnik USB V0220 omogoča večkrat hitrejše polnjenje kot prek standardnih vrat USB. Vendar pa mora biti za delovanje te funkcije vaša mobilna naprava opremljena s procesorjem Qualcomm, ki podpira tehnologijo QC 3.0 (ali prejšnjo različico 2.0).

 

Power Delivery – največja podpora hitremu polnjenju

Polnilec V0220 je poleg revolucionarne funkcije Quick Charge opremljen tudi s tehnologijo USB Power Delivery, ki jo najdete tudi v mobilnih napravah Samsung, Huawei, Xiaomi ali Apple. Za hitro polnjenje morata to tehnologijo podpirati tako polnilnik kot mobilni telefon ali tablični računalnik. To je edini način, kako lahko napetost v adapterju USB povečate s standardnih 5 V na 12 V, s čimer povečate njegovo zmogljivost in hitrost polnjenja. Na polnilnikih s funkcijo USB Power Delivery boste našli tudi priključek USB-C in inteligentni nadzor polnjenja.

 

Polni 2 napravi hkrati

Nič se vam ni treba odločati, katero od pametnih pomočnikov boste najprej napolnili. Prav tako se vam ni treba prisiliti, da bi bili gentlemani pred partnerko, ki bo z veseljem dala prednost pri polnjenju v avtomobilu (medtem ko si vi zaradi izgube stika s svetom puščate lase na koži). Odslej lahko vedno polnite telefon in tablični računalnik ali celo dva telefona hkrati.

 

Visoka stopnja zaščite

Vendar na dolgih potovanjih z vso družino, ko morate občasno napolniti baterije, ste lahko brez skrbi. Ta avtomobilski polnilec je opremljen s številnimi elektronskimi varovalkami – zaščita pred preobremenitvijo, prenapetostjo in kratkim stikom – zato ne ogroža vaše družine, mobilnega telefona, avtomobila ali počitnic.

 
Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo V0220
Šifra artikla 1704022000
EAN 8592920080269
vhodna napetost 12–24 V DC
izhodni tok ne navaja se
max. izhod skupaj QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/30 W)
izdelek USB vmesnik
predvideno za pameten telefon, tabličnik
izhodna napetost ne navaja se
število USB izhodov 2
max. izhod 1× USB QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/18 W)
polnjenje quick
barva črna
funkcija LED svetilke ne navaja se
teža 20 g
kabel ne
kapaciteta akumulatorja ne navaja se
tok v mirovanju ne navaja se
LED indikacija ne
LED indikator polnjenja ne navaja se
LED indikator stanja baterije ne navaja se
maks. obremenitev – stalna ne navaja se
maks. obremenitev – v konici ne navaja se
zaščita proti preobremenitvi, prenapetosti in kratkemu stiku da
tip baterija ne navaja se
tip napajanja ne navaja se
dimenzije 63 × 37 × 27 mm
dimenzije konektorja ne navaja se
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos