USB polnilec avto PD

Številka za naročilo V0220
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
13. jun. 2023 Pri vas
12,66 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: ENERGIJA15
14,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

11,12 € s kodo USB20
13,90
Na zalogi
3,75 € s kodo USB20
4,69
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Hiter USB avto polnilnik

Mobilni telefon je postal nepogrešljiv del življenja večine od nas. Zato nas njegova prazna baterija zna pogosto vreči s tira. Doma ali v službi vse enostavno rešimo s standardnim polnilnikom in kakšno prosto vtičnico, kako pa se znajti na potovanjih? Pri aktivnostih vseh vrst našo težavo rešuje napolnjena prenosna baterije, v avto pa je koristno s sabo voziti USB polnilnik za cigaretni vžigalnik, kot je EMOS V0220. Po njegovi zaslugi svojo kakorkoli staro armaturno ploščo obogatite z 2 priključkoma USB – klasični ASB-A (s podporo QC 2.0 in 3.0) ter sodoben USB-C. Med vožnjo na ta način vedno hitro, zanesljivo in varno napolnite kar 2 mobilni napravi hkrati.

Quick Charge 3.0 in 2.0

Pri polnilnikih USB je razen števila in tipa priključkov koristno spremljati tudi njihovo hitrost polnjenja. Ta je lahko ali v standardnih številkah (5 V in 0,5–2 A) ali tako kot pri polnilniku s tehnologijo Quick Charge 3.0 dosega napetost do 12 V in max. tok do 4,6 A! Po zaslugi tega vam USB avto adapter V0220 zagotovi velikokrat hitrejše polnjenje kot preko standardnega priključka USB. Da bi pa to vse delovalo, mora vaša mobilna naprava imeti procesor Qualcomm, ki podpira tehnologijo QC 3.0 (ali starejšo različico 2.0).

Power Delivery – najvišja podpora hitrega polnjenja

Poleg revolucionarnega Quick Charge je polnilnik V0220 opremljen s tehnologijo USB Power Delivery, s katero se srečate tudi pri mobilnih napravah blagovnih znamk Samsung, Huawei, Xiaomi ali Apple. Da bi dosegli t. i. hitrega polnjenja, morajo tehnologijo podpirati tako polnilnik kot tudi vaš mobilni telefon ali tablični računalnik. Samo tako se napetost v adapterju USB lahko poveča s standardnih 5 V na 12 V, s čimer se poveča tudi njegova moč in hitrost polnjenja. Pri polnilnikih z USB Power Delivery se srečate tudi z USB-C priključkom in pametnim upravljanjem polnjenja.

Napolni 2 napravi hkrati

Ni se vam treba več odločati, katerega od svojih pametnih pomočnikov napolnite prej. Niti se pred partnerko po sili igrati džentelmena, ki ji da pri polnjenju v avtu z veseljem prednost (medtem ko si v mislih zaradi izgube stika s svetom pulite vse lase). Odslej vedno napolnite mobilni telefon in tablični računalnik ali na primer 2 mobilna telefona hkrati.

Visoka stopnja zaščite

Tudi na dolgih potovanjih z vso družino, kadar je vsak trenutek treba nekaj napolniti, ste lahko mirni. Polnilnik za avto je opremljen z veliko elektronskimi varovalkami – zaščito pred preobremenitvijo, prenapetostjo in kratkim stikom – torej za vašo družino, mobilni telefon, avto ali dopust ne predstavlja nobene nevarnosti.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo V0220
Šifra artikla 1704022000
EAN 8592920080269
vhodna napetost 12–24 V DC
izhodni tok ne navaja se
max. izhod skupaj QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/30 W)
izdelek USB vmesnik
predvideno za pameten telefon, tabličnik
izhodna napetost ne navaja se
število USB izhodov 2
max. izhod 1× USB QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/18 W)
polnjenje quick
barva črna
funkcija LED svetilke ne navaja se
teža 20 g
kabel ne
kapaciteta akumulatorja ne navaja se
tok v mirovanju ne navaja se
LED indikacija ne
LED indikator polnjenja ne navaja se
LED indikator stanja baterije ne navaja se
maks. obremenitev – stalna ne navaja se
maks. obremenitev – v konici ne navaja se
zaščita proti preobremenitvi, prenapetosti in kratkemu stiku da
tip baterija ne navaja se
tip napajanja ne navaja se
dimenzije 63 × 37 × 27 mm
dimenzije konektorja ne navaja se
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos