USB polnilec hišni PD

Številka za naročilo V0120
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
27,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

3,69
Na zalogi
12,90
Na zalogi
4,69
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Polnilec USB za vtičnico

Predvajalniki MP3, bralniki knjig, pametne ure in druga manjša elektronika se vse pogosteje kupujejo samo s kablom USB. Nekateri to morda vidijo kot pomanjkljivost, vendar imamo v resnici več možnosti za napajanje naprave - iz prenosnega računalnika, adapterja USB v avtomobilu in tudi neposredno iz električnega omrežja. V slednjem primeru je EMOS V0120 omrežni adapter z dvema izhodoma USB - klasičnim USB-A (s podporo QC 2.0 in 3.0) in sodobnim USB-C, ki ima izredno hitro polnjenje. Z njim lahko vedno zanesljivo, varno in iz ne ene vtičnice polnite dve napravi hkrati.

Hitro polnjenje 3.0 in 2.0

Poleg števila in vrste izhodov je pri polnilnikih USB treba preveriti tudi njihovo hitrost polnjenja. Ta je lahko v standardnem območju (5 V in 0,5-2 A) ali, kot pri polnilnikih Quick Charge 3.0, doseže 12 V in največji tok do 4,6 A! Zato napajalnik V0120 omogoča večkrat hitrejše polnjenje kot prek standardnih vrat USB. Vendar pa mora biti za delovanje te funkcije vaša mobilna naprava opremljena s procesorjem Qualcomm, ki podpira tehnologijo QC 3.0 (ali prejšnjo različico 2.0).

Power Delivery - največja podpora hitremu polnjenju

Polnilec V0120 je poleg revolucionarne funkcije Quick Charge opremljen tudi s tehnologijo USB Power Delivery, ki jo najdete tudi v mobilnih napravah Samsung, Huawei, Xiaomi ali Apple. Za hitro polnjenje morata to tehnologijo podpirati tako polnilnik kot mobilni telefon ali tablični računalnik. To je edini način, kako lahko napetost v adapterju USB povečate s standardnih 5 V na 12 V, s čimer povečate njegovo zmogljivost in hitrost polnjenja. Na polnilnikih s funkcijo USB Power Delivery boste našli tudi priključek USB-C in inteligentni nadzor polnjenja.

Polni 2 napravi hkrati

Nič se vam ni treba odločati, katero od pametnih pomočnikov boste najprej napolnili. Ali pa vsakič poiščite 2 polnilnika in 2 prosti vtičnici v stanovanju. S tem priročnim adapterjem USB lahko zdaj polnite svoj mobilni telefon in tablični računalnik ali celo dva mobilna telefona hkrati.

Polnjeno z varnostnimi funkcijami

Ne bojte se zapustiti hiše med polnjenjem. Ta polnilec USB je opremljen s številnimi elektronskimi varovalkami - zaščita pred preobremenitvijo, prenapetostjo in kratkim stikom - zato ne predstavlja nevarnosti za vašo družino, dom ali priključeno elektroniko.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo V0120
Šifra artikla 1704012000
EAN 8592920080283
vhodna napetost 100–240 V~ 50/60 Hz
izhodni tok ne navaja se
max. izhod skupaj QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/30 W)
izdelek USB vmesnik
predvideno za pameten telefon, tabličnik
izhodna napetost ne navaja se
število USB izhodov 2
max. izhod 1× USB QC 3.0–2.0, PD (5–12 V/1,5–3,0 A/18 W)
polnjenje quick
barva bela
funkcija LED svetilke ne navaja se
teža 69 g
kabel ne
kapaciteta akumulatorja ne navaja se
tok v mirovanju ne navaja se
LED indikacija ne
LED indikator polnjenja ne navaja se
LED indikator stanja baterije ne navaja se
maks. obremenitev – stalna ne navaja se
maks. obremenitev – v konici ne navaja se
zaščita proti preobremenitvi, prenapetosti in kratkemu stiku da
tip baterija ne navaja se
tip napajanja ne navaja se
dimenzije 91 × 54 × 27 mm
dimenzije konektorja ne navaja se
prodajna embalaža 1 kos, blister
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos