Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Vtičnica GoSmart WiFi IP-3002S

Številka za naročilo P5531
5x
oglejte si oceno
5
5
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
29. jul. 2024 Pri vas
16,06 €
15 % popust
V košarici vpišite kodo: PODALJSKI15
18,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Pametno upravljanje električnih naprav

Možnost upravljanja električnih naprav tudi, ko vas ni doma? S pametno vtičnico IP-3001F je to povsem enostavno. Omogoča nadzor in upravljanje električnih naprav na daljavo preko aplikacije na vašem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku, ne glede na to, kje se nahajate. Ste v službi, na počitnicah ali zaposleni z delom na vrtu? Z enim samim klikom v aplikaciji EMOS GoSmart lahko na daljavo izklopite ali vklopite električne naprave - ventilator, električni grelnik in podobno. S pametno vtičnico poskrbite, da je delovanje vaših naprav nadzorovano in učinkovito, vaš dom pa varen in ekonomičen.

Spremenite vaše običajne električne naprave v pametne naprave z uporabo pametne vtičnice, ki omogoča upravljanje na daljavo, merjenje porabe električne energije, načrtovanje delovanja naprav in nastavitev avtomatskega vklopa ali izklopa.

 

 

Avtomatizirajte vaš dom

Multifunkcijska vtičnica EMOS GoSmart IP-3001F vam omogoča, da delovanje električnih naprav v vašem domu prilagodite vašim željam in potrebam. S pomočjo naprednih funkcij, ki med drugim omogočajo tudi nastavitev avtomatiziranega delovanja priključenih električnih naprav, si olajšate življenje. Seveda imate vedno tudi možnost ročnega upravljanja, pri katerem vtičnico enostavno ročno vklopite ali izklopite.

S funkcijo časovnika določite urnik delovanja naprave. Ste odsotni in bi želeli, da se električne naprave vključijo, še pred vašim prihodom domov? Ni problema! V mobilni aplikaciji omogočite samodejni vklop ali v obratnem primeru izklop. Želite, da se vaš čistilec zraka ali klimatska naprava po določenem času samodejno izklopita? S funkcijo samodejnega izklopa je to enostavno.

Odločite se za pametno vtičnico EMOS GoSmart IP-3001F in si privoščite udobje bivanja.

 

 

S praktičnimi funkcijami do brezskrbnosti

S pametno vtičnico IP-3001F lahko kadarkoli na daljavo preverite, ali ste morda pozabili izklopiti katero izmed priključenih električnih naprav. Ste pozabili ugasniti božične lučke na novoletni jelki? Ne skrbite! Z možnostjo vklopa/izklopa na daljavo boste vedno brezskrbno zapustili vaš dom.

Vtičnica omogoča tudi spremljanje skupne porabe priključenih naprav. V mobilni aplikaciji v zgodovini preverite porabo energije v določenem mesecu. V času naraščanja cen električne energije je možnost spremljanja in upravljanja porabe električne energije zelo dobrodošla funkcija, ki vam omogoča tudi prihranek.

Vtičnico lahko uporabite tudi za avtomatizirano upravljanje temperature, osvetlitve ipd. v vašem domu.

 

 

Eleganten in diskreten videz

Pametna vtičnica vas bo prepričala tudi z elegantnim in minimalističnim videzom - je namreč povsem diskretna in se odlično poda prav vsakemu stilu notranje opreme. Ker je majhna, ne zavzame veliko prostora in je povsem nemoteča.

Po zaslugi jasne indikacije stanja delovanja (modra lučka) je vedno mogoče preveriti, ali je vklopljena ali izklopljena.

Izjemno uporabna funkcija je funkcija ponavljanja oz. kroženja, ki omogoča ponavljajoč vklop naprave v enakih časovnih intervalih. Omogoča tudi naključni način.

 

Enostavna uporaba

Po namestitvi vtičnice na izbrano lokacijo jo preprosto povežete z hišnim omrežjem WiFi in seznanite z mobilno aplikacijo EMOS GoSmart, ki je na voljo za mobilne telefone z operacijskim sistemom Android in iOS. Po zaslugi možnosti komunikacije prek bluetooth-a bo upravljanje vtičnice potekalo nemoteno tudi v primeru izpada signala WiFi. 

Vtičnica je zasnovana z namenom možnosti uporabe do 16 A ter prenese obremenitve do 3 680 W, zato ste lahko prepričani, da bo zanesljivo služila tudi ob uporabi z zahtevnejšimi napravami.

 

Spoznajte EMOS GoSmart in TUYA

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Odločite se lahko tudi za druge pametne naprave, ki so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam olajšajo življenje. Spoznajte kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

 

Prikaz izdelka in povezovanje z aplikacijo EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5531
Šifra artikla 1936055310
EAN 8592920120071
izdelek Wi-Fi vtičnica
upravljanje preko platforme Android da
upravljanje preko platforme iOS da
maks. obremenitev 3 680 W
napetost/tok 230 V~/16 A maks.
maks. število vtičnic na Wi-Fi omrežju 15
Wi-Fi usmerjevalnik 802.11 b/g/n
število programov 30
vklaplja ne navaja se
zunanja uporaba ne
število vklopov na dan 30
prenosna frekvenca 2,4 GHz WIFI (IEEE802.11b/g/n)
posodobitev strojne programske opreme da
minimalni čas vklopa 1 minuta
izbira ikone ali slike za napravo da
trenutni čas sončnega vzhoda in zahoda ne
funkcija odštevanja countdown da
nastavitev maksimalnega časa vklopa ne navaja se
možnost ročnega vklopa da
alarm info ne
otroške zaslonke da
kombinacija ukazov ne navaja se
poimenovanje naprave da
skupinsko upravljanje da
dimenzije 55 × 74 × 55 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
podprt OS Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Wi-Fi
upravljanje z glasovnimi pomočniki da
obvestila v mobilno aplikacijo da
ostale funkcije merilnik porabe energije, časovnik, funkcija odštevanja
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
5 ocen

 • 80%
  Nejc
  Naročeno 3. maj 2024
  Vtičnica deluje zelo dobro. Za namestitev vtičnice v aplikacijo bi lahko na spletni strani vsakega izdelka dodali sliko QR kode, saj je v priloženih navodilih QR koda s malo starejšim telefonom slabo berljiva
 • 100%
  Dušan
  Naročeno 23. apr. 2024
  Odlično!
 • 100%
  Tomaž
  Naročeno 20. nov. 2023
  Enostavna nastavitev in zelo uporabna zadeva.
 • 100%
  Aleksander
  Naročeno 29. sep. 2023
 • 100%
  Dušan
  Naročeno 24. sep. 2023
  Vtičnica dela odlična, povezava in nastavitve so zelo enostavne. Priporočam!
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos