Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Podaljški, vtičnice in svečke Časovniki Vtičnica GoSmart WiFi IP44 IP-3006S

Vtičnica GoSmart WiFi IP44 IP-3006S

Številka za naročilo P5532
3x
oglejte si oceno
4.5
3
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
19. jun. 2024 Pri vas
20,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Popoln nadzor električnih naprav

Možnost upravljanja električnih naprav tudi, ko vas ni doma? Bi želeli lažje upravljati določene naprave na vašem vrtu ali terasi? Našli ste pravo rešitev. Pametna zunanja vtičnica IP-3006S vam omogoča popoln nadzor nad vašim domom ne glede na to, kje se nahajate. Preko mobilne aplikacije EMOS GoSmart na daljavo upravljate priključene električne naprave. Tako se lahko vedno brezskrbno odpravite v službo ali na dopust. Ste pozabili ugasniti zunanje luči? Ni problema. S pametno vtičnico boste zadevo zlahka uredili. V mobilni aplikaciji preprosto vklopite in izklopite priključene naprave.

Vtičnica omogoča tudi spremljanje skupne porabe priključenih naprav. V mobilni aplikaciji v zgodovini preverite porabo energije v določenem mesecu. V času naraščanja cen električne energije je možnost spremljanja in upravljanja porabe električne energije zelo dobrodošla funkcija, ki vam omogoča tudi prihranek.

 

Avtomatizirajte vaš dom

Multifunkcijska pametna vtičnica IP-3006S vam omogoča, da delovanje električnih naprav v vašem domu prilagodite vašim željam in potrebam. S pomočjo naprednih funkcij, ki med drugim omogočajo tudi nastavitev avtomatiziranega delovanja priključenih električnih naprav, si olajšate življenje. 

Spoznajte praktičen pripomoček za načrtovanje avtomatskega vklopa in izklopa zunanje razsvetljave. Ustvarite prijetno svetlobno vzdušje, ravno pravšnje za večerno druženje ali udobno počivanje. Naj bo vaša terasa osvetljena, ko vas ni doma, da se s tem zagotovi varnost? Z zunanjo pametno vtičnico boste zlahka poskrbeli za takšne situacije.

Odločite se za pametno vtičnico EMOS GoSmart IP-3006S in si privoščite udobje bivanja in upravljanja na daljavo.

 

Popolno udobje in varnost

Pametna vtičnica IP-3006S je opremljena s praktičnim časovnikom, ki omogoča načrtovanje samodejnega vklopa in izklopa naprav, priključenih na vtičnico. Funkcija začasnega izklopa je polavtomatska nastavitev, ki omogoča, da se vtičnica izklopi po določenem času.

Med drugim omogoča tudi avtomatski vklop/izklop glede na sončni zahod ali vzhod. Tako lahko na primer preprosto avtomatizirate zagon klimatske naprave, dvig ali spust rolet itd.

A to še ni vse! Funkcija odštevanja poskrbi, da se vtičnica samodejno izklopi ali vklopi po vnaprej nastavljenem času odštevanja. Zelo uporabna je tudi funkcija ponavljanja ali kroženja, ki omogoča ponavljajoče se vklapljanje naprave v enakih časovnih intervalih. Želite vaš dom zaščititi pred nepovabljenimi obiskovalci v času vaše odsotnosti? Uporabite funkcijo naključnega načina, ki med vašo odsotnostjo simulira dejavnost.

 

Eleganten in dikreten videz

Pametna vtičnica IP-3006S v črni barvi vas bo prepričala tudi z elegantnim in minimalističnim videzom - je namreč povsem diskretna in se odlično poda prav vsakemu stilu oz. zunanjemu videzu vašega doma. Ker je majhna, ne zavzame veliko prostora in je povsem nemoteča.

Je izjemen pripomoček, ki vam omogoča upravljanje razsvetljave, namakalnega sistema, filtracije in nadzor delovanja drugih električnih naprav, zlasti na prostem. Privoščite si udobje upravljanja na daljavo preko mobilne aplikacije!

Pametna vtičnica IP-3006S je namenjena zunanji uporabi - po zaslugi vodoodpornosti, potrjene s certifikatom IP44, je kos tudi dežju in snegu. Po zaslugi jasne indikacije stanja delovanja (modra lučka) je vedno mogoče preveriti, ali je vklopljena ali izklopljena.

 

Enostavna uporaba

Pametno vtičnico IP-3006S preprosto povežete z aplikacijo EMOS GoSmart in že lahko pričnete uporabljati vse odlične in praktične funkcije, ki jih nudi. Omogača povezavo po protokolu WiFi ali Bluetooth. Po zaslugi možnosti komunikacije prek bluetooth-a bo upravljanje vtičnice potekalo nemoteno tudi v primeru izpada signala WiFi. 

 Vtičnica je zasnovana z namenom možnosti uporabe do 16 A ter prenese obremenitve do 3 680 W, zato ste lahko prepričani, da bo zanesljivo služila tudi ob uporabi z zahtevnejšimi napravami.

 

Spoznajte EMOS GoSmart in TUYA

EMOS GoSmart vam omogoča, da si oblikujete pametni dom po vaših željah. Odločite se lahko tudi za druge pametne naprave, ki so združljive s sistemom TUYA.

Upravljanje vašega doma s pametnimi napravami vam omogoči udobje in brezskrbnost. Z mobilno aplikacijo enostavno upravljate in nadzorujete pametne naprave, ki so zasnovane z namenom, da vam olajšajo življenje. Spoznajte kako enostavno je lahko življenje z EMOS GoSmart.

 

Prikaz izdelka in povezovanje z aplikacijo EMOS GoSmart

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P5532
Šifra artikla 1936055320
EAN 8592920122495
izdelek Wi-Fi časovnik/vatmeter-zunanji
upravljanje preko platforme Android da
upravljanje preko platforme iOS da
maks. obremenitev 3 680 W
napetost/tok 230 V~/16 A maks.
maks. število vtičnic na Wi-Fi omrežju 15
Wi-Fi usmerjevalnik 802.11 b/g/n
število programov 30
vklaplja ne navaja se
zunanja uporaba da
število vklopov na dan 30
prenosna frekvenca 2,4 GHz
posodobitev strojne programske opreme da
minimalni čas vklopa 1 minuta
izbira ikone ali slike za napravo da
trenutni čas sončnega vzhoda in zahoda ne
funkcija odštevanja countdown da
nastavitev maksimalnega časa vklopa ne navaja se
možnost ročnega vklopa da
alarm info ne
otroške zaslonke da
kombinacija ukazov ne navaja se
poimenovanje naprave da
skupinsko upravljanje da
dimenzije 58 × 91 × 58 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatla
podprt OS Android, iOS
kompatibilnost EMOS GoSmart, TUYA, LIDL, Smartlife, odprti sistem
protokol Wi-Fi
upravljanje z glasovnimi pomočniki da
obvestila v mobilno aplikacijo da
ostale funkcije merilnik porabe energije, časovnik, funkcija odštevanja
Ocena izdelka

Ocena izdelka (90%)
3 ocene

 • 100%
  Edo
  Naročeno 7. apr. 2024
  Za nastavitve izbral angleški meni in vse dela OK.
 • 80%
  Vojko
  Naročeno 18. dec. 2023
  Preveč kompliciran vmesnik, brez navodil
 • 80%
  BORIS
  Naročeno 18. dec. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos