Domov Podaljški, vtičnice in svečke Kolutni podaljški in vrtni podaljški Zunanji kolutni podaljšek 25 m / 4 vtičnice / črni / guma-neopren / 230V / 1,5 mm2

Zunanji kolutni podaljšek 25 m / 4 vtičnice / črni / guma-neopren / 230V / 1,5 mm2

Številka za naročilo P19222
84,90
Na zalogi
5. okt. 2022 Pri vas
Cene so v paket.
Ob naročilu nad 49 evrov prejmete darilo - LED set za kampiranje
dolžina 25 m
prerez vodnika 1,5 mm²
izdelek kolut z gibljivo sredino
napetost 230 V
tok 13 A
zaščita IP44
število vtičnic 4
tip izolacije guma/neopren
Več parametrov
Osnovni podatki
Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P19222
Šifra artikla 1928242502
EAN 8592920096383

Izboljšana vsebina

KOVINSKI KOLUTNI PODALJŠEK 4Z 25M 1,5 MM GUMA/NEOPREN SCHUKO

Kabelski podaljšek kvalitetne izdelave z robustno konstrukcijo koluta in kovinskim ohišjem bobna je praktičen in zanesljiv pripomoček namenjen za domačo in profesionalno uporabo. Omogoča hkratno priključitev kar štirih električnih naprav. Vodnik H07RN prenese srednje do velike mehanske obremenitve in je uporaben na različnih področjih dela, vse od gradbeništva do kmetijstva. Presek vodnika je 1,5 mm², kabel pa je odporen na vodo, vlago, nizke in visoke temperature od -25 °C do +60 °C. Če iščete zanesljiv pripomoček z dolgo življenjsko dobo, je ta podaljšek prava izbira za vas.

Dolžina kabla 25 m

Potrebujete kvaliteten podaljšek, na katerega lahko priključite več naprav hkrati? Z dolžino kabla 25 m je ta izdelek odličen pripomoček pri prenovi stanovanja. Sicer pa je uporaben na različnih področjih, kjer je sta kakovost in zanesljivost delovnega orodja oz. pripomočkov izrednega pomena.

Robustna konstrukcija koluta

Trdna konstrukcija koluta in kovinsko ohišje bobna zagotavljata stabilnost in dolgo življenjsko dobo izdelka, kar potrjuje tudi podaljšana 5-letna garancija.

Vodilo zagotavlja enostavno in gladko navijanje kabla. Samodejno navijanje kabla preprečuje vgrajena zavora za zaustavitev bobna, ki fiksira kabel v želenem položaju. Ne glede na vrsto dela, pri katerem ga boste uporabili, sta stabilna konstrukcija in enostavno rokovanje z navijalnim bobnom velika prednost.

4 vtičnice 2P + PE SCHUKO

Kolutni podaljšek omogoča priključitev kar 4 električnih naprav hkrati (v vtičnice napetosti 230 V~). Toplotna varovalka deluje kot zaščita priključenih aparatov. Če v električnem omrežju pride do prenapetosti, varovalka poskrbi za prekinitev tokokroga in s tem zavaruje vašo napravo pred poškodbo.

Stopnja zaščite IP44

Delate v okolju, kjer bi podaljšek lahko prišel v stik z vodo? Ne skrbite. Stopnja zaščite IP44 zagotavlja zaščito pred vdorom trdnih tujkov (s premerom 1 mm in več) ter zaščito pred brizgajočo vodo iz vseh smeri. Stopnje zaščite opredeljuje standard ČSN EN 60529.

Vodnik H07RN-F preseka 1,5 mm²

Vodnik H07RN-F je primeren za srednje do velike mehanske obremenitve v gradbeništvu, kmetijstvu ipd.. Visoko trpežen kabel s presekom 1,5 mm² je vodoodporen, izpostavljen pa je lahko temperaturam od -25 °C do +60 °C.

Obremenitev navitega kabla je 230 V~: 4,35 A max./1000 W, obremenitev povsem razvitega kabla pa je 230 V~: 13,04 A max./3000 W.

5 let podaljšane garancije

Robustna konstrukcija koluta in visoka kakovost vseh sestavnih delov podaljška omogočata dolgo življenjsko dobo. Ker smo prepričani v kakovost in zanesljivost izdelka, vam nudimo kar 5 letno garancijo.

Z veseljem vam bom svetoval
Tehnična vprašanja
 • Dostava na dom
  Dostava na dom
 • Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
  Zagotavljamo varno spletno nakupovanje
 • Zaupanja vredna spletna trgovina
  Zaupanja vredna spletna trgovina
 • Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
  Preverjena kakovost v lastnem laboratoriju
Najpomembnejši parametri
dolžina 25 m
prerez vodnika 1,5 mm²
izdelek kolut z gibljivo sredino
napetost 230 V
tok 13 A
zaščita IP44
število vtičnic 4
tip izolacije guma/neopren
Drugi parametri
ostale funkcije vodilna zanka, zavora za zaustavitev bobna
temperaturna varovalka da
vodnik H07RN-F
barva črna
maks. obremenitev razvitega 13,04 A maks./3 000 W
maks. obremenitev navitega 4,35 A maks./1 000 W
otroške zaslonke ne
teža ne navaja se
dimenzije ne navaja se
garancijska doba 5 let
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Datoteke za prenos
Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.