Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu

Detektor dima GS558

Številka za naročilo P56500
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
22. maj 2024 Pri vas
24,90
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

2,45 € s kodo: ENERGIJA15
2,88
Na zalogi
24,90
Na zalogi
2,45 € s kodo: ENERGIJA15
2,88
Na zalogi
4,49 € s kodo: ENERGIJA15
5,28
Na zalogi
5,52 € s kodo: ENERGIJA15
6,50
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Detektor dima s svetlobno-zvočno signalizacijo in življenjsko dobo 10 let. Vgrajen brezžični modul za povezovanje več senzorjev v en sistem.

Več o izdelku

Nastanek požara v gospodinjstvu, poslovni stavbi ali v industrijskem objektu lahko življenja veliko ljudi obrne na glavo. Tudi sami produkti izgorevanja, povzročeni tlečim predmetom ponavadi povzročijo precejšnje škode. Ali želite varovati zdravje vseh, ki se v vašem gospodinjstvu ali v drugem objektu nahajajo in preprečiti morebitne škode, ki jih ogenj lahko povzroči? Svojo nepremičnino opremite z zanesljivim stražarjem, ki bo namesto vas vašo varnost stražil noč in dan, z detektorjem dima GS558, in grozečo nevarnost odkrijte, preden bo prepozno.

Nevarnost pravočasno odkrije

V trenutku, ko prvič zavohate dim, lahko stanovalce v sosednjih prostorih že ogroža požar. Neopazna škatlica, s katero dopolnite svojo notranjost, lahko odkrije počasi tleči plamen, ki ga spremlja gost dim veliko prej, preden se spremeni v velik požar.

Detektor dima GS558 varuje vaše zdravje in škode na premoženju. Investirajte v svojo varnost in varnost svojih bližnjih. Dobite zagotovilo, da je za vaše zdravje dobro poskrbljeno – v vaši prisotnosti, ponoči, ko vsi spijo, pa tudi v trenutkih, kadar v objektu nikogar ni.

10 let varnosti in mirnega spanja

Z namestitvijo detektorja dima GS558 dobite za naslednjih 10 let zagotovilo, da v vašem gospodinjstvu ali drugem objektu ne pride do požara. Detektor vam poleg tega vaše gospodinjstvo varuje tudi ponoči, kadar vsi trdno spijo. Detektor dima vas z zvočnim signalom glasno opozori še veliko prej, preden v sobi izbruhne neobvladljiv požar.

Optična in zvočna signalizacija

Detektor dima je opremljen z glasno sireno in rdečo LED diodo, ki vsakih 40 sekund nakazuje, ali naprava brezhibno deluje. Na stanje napake in nedelovanje naprave detektor vsakih 40 sekund opozori z zvočnim signalom, hkrati pa z utripanjem LED diode 20 sekund za zvočnim signalom.

Funkcionalnost alarma lahko kadarkoli preverite z dolgim pritiskom na glavno tipko detektorja. Če naprava deluje brezhibno, 3x zaporedoma zapiska, nato pa utripne tudi LED signalizacija.

Brezžična povezava z drugimi detektorji

Detektor dima se lahko enostavno brezžično poveže z drugimi detektorji. S tem še bolj povečate varnost vseh, ki se v objektu nahajajo. Pri zaznavi požara s strani enega od detektorjev dima se ta signal prenese tudi v ostale nameščene naprave. Zvočnega signala, ki opozarja na zaznavo dima, ne boste zagotovo preslišali. Ta funkcija vam pride prav predvsem v zelo velikih stavbah z več nadstropji.

Enostavna namestitev

Detektor dima GS558 je namenjen za namestitev na strop, steno ali kot prosto stoječ kjerkoli v prostoru. Za obešenje služi montažna plošča, ki jo s pomočjo vijakov pritrdite na steno. Detektor potem enostavno namestite na montažni pokrov v dve fiksacijski izboklini in z zasukom fiksirate. Vaš detektor dima je potem v celoti pripravljen za uporabo.

Kam namestiti detektor

Svetujemo, da detektor dima GS558 namestite v vse prostore v hiši, razen kuhinj, kopalnic in garaž. Vodna para, para iz jedi in izpušni plini namreč lahko povzročijo lažne alarme. Detektor namestite na vsakem nadstropju, vključno s stopniščem tako, da njegovo signalizacijo slišite tudi med spanjem.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo P56500
Šifra artikla 2101505000
EAN 8592920036457
tip zaznave detektor dima
možnost povezave z drugimi detektorji da, brezžično
doseg modula do 20 m
glasnost signalizacije >85 dB v razdalji 3 m
zaščita IP20
napajanje 2× 1,5 V AA, priloženo
spomin alarmov ne navaja se
delovna temperatura 10 °C do 45 °C
delovna vlažnost 30–95 %
prenosna frekvenca 433 MHz
tip instalacije montaža na steno ali prosto stoječ
tip signalizacije optična in zvočna
predvideno za tip ne navaja se
življenjska doba 10 let
temperatura alarma
dimenzije 35,5 × 120 × 120 mm
prodajna embalaža 1 kos, škatlica
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Na splošno je za te naprave priporočljivo preveriti baterijo vsakih 12 mesecev. To je skladno z življenjsko dobo baterije. Nizko napolnjenost baterij se pokaže s hkratnim 1x utripanjem/1x piskom rdeče diode LED vsakih 40 sekund. Takoj zamenjajte baterije, uporabljajte samo alkalne baterije in ne akumulatorske baterije.
Da, brezžično. Ne morete ga povezati z alarmom.

V redkih primerih lahko pride do naključnega zagona. Obvestilo opozarja na izpraznjene baterije, ko napetost pade na določeno raven. Zaradi tega ni priporočljivo uporabljati akumulatorskih baterij.

Po odstranitvi baterij je treba napravo ponovno spariti.

Priporočena višina je približno 150 cm, najmanj pa 180 cm od središča vprašanja.
Uradno velja od datuma izdelave, navedenega na izdelku. V resnici se to zgodi, ko prvič vstavite baterije.