Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Standarden LED povezovalna božična zvezda, 28,5 cm, zun. in notr., hladna bela

Standarden LED povezovalna božična zvezda, 28,5 cm, zun. in notr., hladna bela

Številka za naročilo D1ZC01
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
25. apr. 2024 Pri vas
15,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Zvezdice LED so ena od "dvodimenzionalnih" rešitev za povezovalno razsvetljavo. Pri verigi v obliki zvezde so verige luči LED ovite okoli žične strukture in tvorijo dvojno zvezdo. Z njimi lahko okrasite vrhove božičnih dreves na prostem in v zaprtih prostorih. Zvezde LED lahko povežete tudi z drugimi svetlobnimi elementi CONNECT SYSTEM STANDARD.

Zaradi uporabe modernih in energetsko varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo stali več denarja in vam bodo pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Svetilke CONNECT SYSTEM STANDARD LED Star Lights so na voljo v velikosti 25,5 × 28,5 cm in vsebujejo 30 luči LED. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vaše hiše, lahko izbirate medtoplo belo ali hladno belo.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? Ste začeli urejati hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemom CONNECT SYSTEM STANDARD je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar le med sezono, ne skozi vse leto. Prednost tega povezovalnega sistema je širok nabor svetlobnih elementov LED(C) v več različnih barvah. Čeprav je najbolj priljubljena božična lučka veriga, lahko pri povezovalnem sistemu za vrh božičnega drevesca izberete stalaktite, zavese, mreže ali zvezde po lastnih željah glede oblikovanja. Iz enega samega napajalnika(A), povezanega z razširitvenimi kabli, vozlišči (B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 800 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) CONNECT SYSTEM STANDARD lahko med seboj povežete, združite in z uporabo podaljškov in razdelilnikov (B) tudi razvejite ter z njimi okrasite tudi oddaljene kraje. S postopno razširitvijo z dodatnimi komponentami lahko CONNECT SYSTEM doseže profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Sistem lahko namesti vsakdo.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

Korak 2: namestitev

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1ZC01
Šifra artikla 1550012007
EAN 8592920099803
izdelek povezovalna zvezda
barva svetlobe hladna bela
dimenzije 28,5 × 25,5 cm
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne navaja se
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
število LED 30
LED razmik ne navaja se
velikost LED 3 mm (nano)
dolžina dovoda 0,3 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice transparenten
prihodna moč max. 4 W
vhodna napetost 30 V DC
izhodna napetost ne navaja se
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material PVC
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Ludvik
    Naročeno 21. dec. 2023
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Potrebna sta adapter D1ZB04 in kabel D1ZB01 ali D1ZB02.

Zvezdico lahko uporabite tudi samostojno. Potrebujete napajalnik D1ZB04 in napajalni kabel, na primer prozoren D1ZB02. Lahko pa uporabite kateri koli napajalnik in kabel iz razdelka STANDARD/PROFI.

Osnovni komplet Standart preprosto žari.
Temperatura kromatičnosti za toplo belo barvo je v razponu 2000K-3500K, pri čemer lahko pride do razlik med novimi in dolgo uporabljenimi verigami.
Da, verige, napajalnike, kable STANDARD in PROFI lahko poljubno kombinirate.

Difuzorja LED ni mogoče zamenjati pri nobenem izdelku z verigo LED.

V seriji PROFI lahko priključite največ 500 diod LED, saj so verige utripajočih diod največje. Več kot to ne bi uporabil.

  • so primerni za uporabo 365 dni na leto na prostem, saj se kabel zaradi vremenskih vplivov ne poslabša toliko
  • majo 7 mm plastični difuzor
  • material kabla je guma

S serijo STANDART lahko priključite do 800 LED diod - primerne so tudi za zunanjo napeljavo, vendar niso tako trpežne kot verige serije PROFI, saj je material kabla plastičen.