Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Božična razsvetljava Standardni povezovalni sistemi Standarden LED povezovalna božična zvezda, 28,5 cm, zun. in notr., topla bela

Standarden LED povezovalna božična zvezda, 28,5 cm, zun. in notr., topla bela

Številka za naročilo D1ZW01
1x
oglejte si oceno
5
1
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
barva svetlobe
dimenzije
barva žice
Na zalogi
24. apr. 2024 Pri vas
15,90
Z veseljem vam bom svetoval
Opis

Opis izdelka

ZY2379

Več o izdelku

Osvetlite vsako priložnost!

Zvezdice LED so ena od "dvodimenzionalnih" rešitev za povezovalno razsvetljavo. Pri verigi v obliki zvezde so verižice z sijalkami LED ovite okoli žične strukture in tvorijo dvojno zvezdo. Z njimi lahko okrasite vrhove božičnih dreves v na prostem in na prostem. Svetilke LED z zvezdami lahko povežete tudi z drugimi svetlobnimi elementi CONNECT SYSTEM STANDARD.

Za uporabo sodobnih in energetsko varčnih čipov LED vas ti svetlobni sistemi ne bodo finančno obremenili in vam pomagali ustvariti prijetno vzdušje ob številnih prazničnih priložnostih.

Barve za vsak dogodek

Zvezde LED CONNECT SYSTEM STANDARD so na voljo v velikosti 25,5 × 28,5 cm in vsebujejo 30 luči LED. Če iščete barvo, ki se najbolje ujema z zunanjostjo ali notranjostjo vašega doma, lahko izbirate med toplo belo ali hladno belo.

Lahka in hitra povezava

Želite povečati dolžino kupljene verige? Ste začeli urejati svojo hišo ali notranjost in po določenem času načrtujete razširitev ali spremembo? S sistemom CONNECT SYSTEM STANDARD je to hitro in enostavno! Zaradi plastičnih premostitvenih elementov lahko enostavno priključite dodatne verige do največje zmogljivosti napajalnika.

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD

Priključni sistem CONNECT SYSTEM STANDARD je zaradi stopnje zaščite IP44 primeren za notranjo in zunanjo uporabo, vendar le med sezono, ne skozi vse leto. Prednost tega povezovalnega sistema je širok nabor svetlobnih elementov LED(C) v več različnih barvah. Čeprav je najbolj priljubljena božična lučka veriga, lahko pri povezovalnem sistemu za vrh božičnega drevesca izberete stalaktite, zavese, mreže ali zvezde po lastnih željah glede oblikovanja. Iz enega samega napajalnika(A), povezanega z razširitvenimi kabli, vozlišči(B) in svetlobni elementi LED(C) lahko napajajo do 800 luči LED.

enostavna namestitev

Posamezne svetlobne elemente LED (C) sistema CONNECT SYSTEM STANDARD je mogoče med seboj povezati, kombinirati ter z uporabo podaljškov in razdelilnikov (B) tudi razvejati in z njimi okrasiti tudi oddaljene kraje. S postopno razširitvijo sistema CONNECT SYSTEM z dodatnimi komponentami je mogoče doseči profesionalno in obsežno razsvetljavo brez potrebe po visoki začetni naložbi. Priključna razsvetljava LED je tako idealna izbira za spektakularne zunanje dekoracije, kjer običajne dolžine verig ne zadostujejo. Vsakdo lahko namesti sistem.

Korak 1: Razpakiranje in priprava

 

Korak 2: namestitev

 

Korak 3: Uživajte v osvetlitvi

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo D1ZW01
Šifra artikla 1550010006
EAN 8592920094730
izdelek povezovalna zvezda
barva svetlobe topla bela
dimenzije 28,5 × 25,5 cm
funkcije sveti
oblika klasičen
uporaba zunanja in notranja
programska ura ne navaja se
daljinski upravljalnik ne
tip napajanja omrežni adapter (ni priloženo)
število LED 30
LED razmik ne navaja se
velikost LED 3 mm (nano)
dolžina dovoda 0,3 m
za višino drevesa ne navaja se
barva žice transparenten
prihodna moč max. 4 W
vhodna napetost 30 V DC
izhodna napetost ne navaja se
možnost povezave da
zaščita IP44
življenjska doba 10 000 ur
material kovina
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka (100%)
1 ocena

  • 100%
    Katarina
    Naročeno 1. dec. 2023
    Super sistem. Odlična kvaliteta. Res smo zelo zadovoljni. 👌
Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos