Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše Videodomofoni (seti) Videodomofon 7" komplet WiFi EM-101WIFI

Videodomofon 7" komplet WiFi EM-101WIFI

Številka za naročilo H2014
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

71,91 € s kodo: VIDEO
79,90
Na zalogi
71,91 € s kodo: VIDEO
79,90
Na zalogi
210,45
Na zalogi
85,41 € s kodo: VIDEO
94,90
Na zalogi
31,90
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Set videodomofona z možnostjo priključitve v omrežje WiFi in posledičnim prenosom klica v pametni telefon.

Več o izdelku

EMOS EM-101WIFI Video telefonski komplet z wifi in mobilno aplikacijo

Kdaj ste pomislili, da bi lahko uporabljali povezan zvonec z mobilnim telefonom? Z videotelefonom EMOS EM-101WIFI in aplikacijo VDP bodo vaše sanje postale resničnost!

Videotelefon EMOS EM-101WIFI lahko prek omrežja wifi komunicira z do petimi mobilnimi telefoni ali tabličnimi računalniki. Tako lahko preprosto komunicirate s prihajajočim obiskovalcem, ne glede na to, kje v hiši ali celo zunaj nje.

Širokokotni videotelefon lahko zaradi infrardeče osvetlitve odlično prikaže zvonjenje obiskovalca tudi v mraku ali noči. Poleg tega lahko s pritiskom na gumb preprosto odprete vratno ključavnico ali obvladujete vožnjo vrat.

Videofon EMOS EM-101WIFI vas bo navdušil z enostavno namestitvijo in robustno zasnovo enote vratne kamere, ki je izdelana tako, da je odporna proti vandalom. Odslej boste imeli vedno popoln nadzor nad okolico svojega doma.

Vendar boste vedeli, kdo je pred vrati

S kompletom videotelefonov EMOS EM-101WIFI s prenosom videa HD na barvni zaslon LCD boste vedno vedeli, kaj se dogaja pred vrati ali na vratih. Ničesar ne boste zamudili - ne glede na to, kje ste. Zaradi povezave z omrežjem wifi in posledičnega prenosa slik in zvoka na pametni telefon ali tablični računalnik lahko komunicirate z obiskovalci, tudi če ste na drugem koncu sveta. Če vas ni doma, lahko prek oddaljenega dostopa do videotelefona ročno posnamete fotografije in videoposnetke nepovabljenih gostov iz mobilnega telefona.

Prikazuje obiskovalca podnevi in ponoči

Infrardeče LED zagotavljajo popoln posnetek kamere, ne glede na to, ali je zunaj svetla dnevna svetloba ali globoka tema. 70-stopinjska širokokotna kamera podnevi snema normalno, nato pa pri šibki svetlobi samodejno preklopi na svetlobo LED, ki je človeškemu očesu nevidna. Tako boste podnevi in v temni noči jasno videli, kdo je prišel za vami.

Odklenite vhod in odprite vrata na daljavo

Videofon EMOS EM-101WIFI vam bo na več načinov poenostavil življenje. Ne le da vas s pritiskom na gumb na notranjem monitorju LCD opozori na prihajajočega obiskovalca, temveč tudi na daljavo odklene vhodna vrata ali vrata.

Komunikacija z mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki

Če videotelefon EM-101WIFI povežete z omrežjem wifi, lahko z napravo nemoteno komunicirate, tudi če ste na povsem drugi lokaciji. Na videotelefon lahko priključite do pet ločenih mobilnih telefonov ali tabličnih računalnikov.

Ekran visoke ločljivosti s širokim zornim kotom

Enota vratne kamere je prilagojena širokemu naboru aplikacij. Njegov vidni kot je 70°, zato ga lahko postavite na nizko ograjo ali kamor koli, kjer vam najbolj ustreza. Ostra slika se nato prikaže na 7'' barvnem zaslonu LCD.

 1. Glasnik
 2. Pogled
 3. Kontrola zaklepanja vrat
 4. Kontrola vrat
 5. Prijem/konec klica
 6. Mikrofon
 7. Glasnost melodije
 8. Izbira zvonjenja
 9. Svetlost slike
 10. barva slike
 11. Glasnost klica

Popolne slike podnevi in ponoči

V temi ali v mraku se sistem kamere samodejno osvetli z infrardečimi diodami LED, katerih sijaj je človeškemu očesu neopazen. Tako lahko zavojevalca zlahka prepoznate tudi v težkih svetlobnih pogojih.

Ključavnice vrat in nadzor vožnje vrat

Prišel je obiskovalec, vi pa ste daleč od vrat? S pritiskom na gumb lahko upravljate ključavnico vrat na vhodu, medtem ko se pogovarjate s prihajajočimi gosti. Sistem lahko enako preprosto komunicira z vsemi vrstami elektronskih pogonov vrat.

 1. Mikrofon
 2. Kamera
 3. Osvetljevalnik IR
 4. Gumb
 5. Glasnik
 6. Glasnik

Vodoodporna in robustna enota vratne kamere

Na napravo za prenos videa in zvoka lahko preprosto namestite, kjer koli jo potrebujete. Poleg tega pa je enota vratne kamere vodoodporna (IP44) in izdelana tako, da je odporna na vandalske napade in vam dobro služi več let.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H2014
Šifra artikla 3010000121
EAN 8592920046852
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos
FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Možno je, da se naprava s pametno metodo ne more povezati z usmerjevalnikom. To pogosto počnejo nekateri usmerjevalniki TP-Link. Za ta primer priporočam alternativni postopek seznanjanja:

1 izvedite ponastavitev
izvedite tudi ponastavitev napajanja
3 po zagonu plošče - v aplikaciji kliknite "+"
4 izberite sliko naprave
5 vnesite podatke wifi (geslo omrežja) - mobilni telefon mora biti v istem omrežju
6 izberite "Retrieve QR code"
7 postavite prikazano kodo QR pred zunanjo kamero in ponovno zaženite napravo
8 naprava se bo čez nekaj časa seznanila in ponudila dodajanje naprave v aplikacijo

Pomnilnik Priporočam, da nekoliko premaknete telefon, da odpravite bleščanje, ali pa s prstom prekrijete IR-svetlobo, da se med nalaganjem kode QR ne bi odražala na zaslonu LCD telefona.

Ne, žal ne morete povezati več fotoaparatov.

Ne uporablja se pravilna vrsta kabla, nekje se je poseglo v napeljavo (teče vzporedno z 230 V ali skozi stikalo). Uporabiti je treba zaščiteni kabel in na obeh straneh priključiti zaščito na sponko 2 (GND)

Tako lahko deluje.
Ručno prikličete ploščo in odklenete vnos v predogledu.

Napotke s postopkom najdete na spodnji povezavi. 

Na žalost glasnosti enote zunanje kamere ni mogoče uravnavati.