Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše Videozvonci Zunanja kamera IP WiFi, EMOS EM-102WIFI

Zunanja kamera IP WiFi, EMOS EM-102WIFI

Številka za naročilo H1139
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Tega izdelka ni več na voljo za nakup. Oglejte si podobne izdelke tukaj.
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

71,91 € s kodo: VIDEO
79,90
Na zalogi
71,91 € s kodo: VIDEO
79,90
Na zalogi
85,41 € s kodo: VIDEO
94,90
Na zalogi
4,59
Na zalogi
1,89
Na zalogi
Opis

Opis izdelka

Vratna postaja, ki komunicira s pametnimi telefoni in tablični računalniki. Priključitev s pomočjo LAN, ali WiFI. Po pisku se slika in glas prenašata preko spleta v mobilno napravo.

Več o izdelku

 
 

Brezžični video domofon H1139

Če iščete brezžični video domofon, ki ga enostavno povežete z vašim pametnim telefonom in ga tako uporabljate tudi kot prenosni video domofon, je EMOS H1139 prava izbira za vas. Zadostuje le Wifi zunanja kamera. Kamera je iz kvalitetnega materiala z zaščito IP44, kar pomeni, da je tudi vodoodporna.

Povežete ga z mobitelom ali s tabličnim računalnikom

Video domofon nove generacije H1139 vam omogoča komunikacijo z obiski na daljavo in udobje odpiranja vrat kar z vašega naslanjača. Wifi kamera se poveže s katerimkoli pametnim telefonom (operacijski sistem Android in iOS). Kamero lahko povežete s kar 5 mobiteli ali tabličnimi računalniki. Z obiskom komunicira tisti, ki na klic odgovori prvi.

Komunikacija z obiski in odpiranje vrat na daljavo

Vaš telefon vas na obisk opozori, tako da prejmete klic. Ko ga sprejmete, se na zaslonu prikaže posnetek obiskovalca. S pritiskom na le eno tipko lahko na daljavo upravljate odpiranje vhodnih vrat in vrat ograje.

Tudi ko ste v službi ali na dopustu

Za nadzor in varnost vašega doma bo poskrbljeno tudi, ko vas ne bo doma. H1139 vam omogoča pregled nad dogajanjem pred vašimi vhodnimi vrati v vsakem trenutku, ne glede na to, kje se nahajate. Posnetke obiskovalcev lahko posnamete in jih shranite na svojem telefonu.

Zaznavanje gibanja

Če menite, da okolica, kjer živite, ni varna, lahko aktivirate 24-urno zaznavanje gibanja. Ob zaznanem gibanju v bližini vašega vhoda boste takoj prejeli obvestilo. Kamera ima tudi nočni način snemanja, ki omogoča brezhiben prikaz tudi v popolni temi.

Enostavna montaža brez vrtanja

Kamera komunicira z mobitelom in zvoncem brezžično preko Wifi. Namestite jo v le nekaj minutah s pomočjo majhnih vijakov. Nato si na telefon ali tablico naložite brezplačno aplikacijo v podrobnih slovenskih navodilih vas korak za korakom vodimo skozi celoten proces prenosa in namestitve aplikacije).

Za vsak primer tudi klasičen zvonec

Kameri H1139 je priložen tudi baterijski zvonec, ki zazvoni, ko vaš telefon ni napolnjen. Poleg tipke ON/OFF ima ob strani tudi tipko za izbor melodije, ki vam ustreza.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H1139
Šifra artikla 3010001139
EAN 8592920046869
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Največ en, kot administrator. Drug mobilni telefon ali tablični računalnik lahko deli samo skrbnik. Na ta način lahko v skupno rabo daste največ 5 naprav.

Ne, vendar je mogoče uporabiti pasivno stikalo PoE in poslati 12 V na ploščo z enim kablom UTP.
Ta dodatek lahko najdete drugje pod imenom "Napajanje po kablu UTP - pasivni injektor PoE + razdelilnik"

Na napravi je adapter, ki ima kabel dolžine približno 1,5 m.
Izhod je mogoče nadgraditi (podaljšati). Vendar je ta podaljšek dolg le do 10 m. Pri večji oddaljenosti napajalnika od plošče že negativno vpliva na padec napetosti - lahko pride do težav s stabilnostjo Wi-Fi.

Ne glede na to, postaja je dala le kontakt. Vendar pa je treba za napajanje ključavnice uporabiti napajalnik.

Vključen adapter (vključen), kot pri večini naših videotelefonov.

V zaprtem prostoru naj bi bil domet približno 20 m.
Vendar je to odvisno od vrste zidu, njegove debeline in števila sten na poti signala.

Zvonec deluje neodvisno od omrežja WiFi in deluje na drugi frekvenci. Gre za klasični 433MHz brezžični zvonec, katerega papirni doseg je približno 50 m.

V resnici pa lahko na signal vplivajo moč sten in druge okoliške elektromagnetne motnje.

Je, vsekakor se lahko izvede z dvema ločenima kamerama IP.

Obe sta dodani v eno aplikacijo na enem mobilnem telefonu (skrbnik) in glede na zvonjenje se prikaže zvonec, pri čemer je mogoče na istem aktivnem zvoncu upravljati ključavnico vrat.

Napotke najdete v spodnjih navodilih