Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Zavarovanje hiše Videodomofoni (seti) Videodomofon za vrata + kamera EM-10AHD

Videodomofon za vrata + kamera EM-10AHD

Številka za naročilo H3010
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Izberite različico
število monitorjev
število enot kamere
vključena ključavnica vrat
Na zalogi
26. jun. 2024 Pri vas
224,10 €
10 % popust
V košarici vpišite kodo: VIDEO
249,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

71,91 € s kodo: VIDEO
79,90
Na zalogi
71,91 € s kodo: VIDEO
79,90
Na zalogi
210,45
Na zalogi
85,41 € s kodo: VIDEO
94,90
Na zalogi
31,90
Na zalogi
76,41 € s kodo: VIDEO
84,90
Na zalogi
83,61 € s kodo: VIDEO
92,90
Na zalogi
85,41 € s kodo: VIDEO
94,90
Na zalogi
161,10 € s kodo: VIDEO
179,00
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

 
 

Multifunkcijski video domofon EMOS EM-10AHD

Imate radi popolne rešitve, ko gre za varovanje vašega doma? Potem vas bo video domofon EMOS EM-10AHD z vrhunsko sliko Full HD povsem navdušil. Poleg ostre, kakovostne slike podnevi in ponoči ter širokim kotom snemanja kamere do 160°/120° vam model ponuja tudi možnost nadgradnje sistema z dodatnimi zunanjimi enotami ali nadzornimi kamerami. Omogoča upravljanje električne ključavnice vhodnih vrat in vrat drsne ograje. Kamera je odporna na vremenske in mehanske vplive, zato je skrb kam jo namestiti, da bo ustrezno zaščitena, povsem odveč.

Ob zvočnem signalu boste na LCD zaslonu notranje enote obiskovalca videli brezhibno tako podnevi kot tudi ponoči v globoki temi. Ob vaši odsotnosti, vam gost lahko pusti sporočilo, ki si ga po prihodu domov enostavno predvajate na zaslonu.

Video domofon ima tudi funkcijo zaznavanja gibanja, namenjeno varovanju vaše lastnine. Slikovne in video posnetke varnostni sistem samodejno shranjuje na mikro SD kartico - tako boste vedno lahko preverili, kdo vas je obiskal. Tudi nezaželeni gostje, kot so tatovi, vas ne bodo več presenetili.

 

Vedno prepričani, komu odprete vrata

Set video domofona in kamere s HD prenosom slike in širokim zornim kotom kamere vam omogoča, da v vsakem trenutku lahko preverite, kaj se dogaja pri vaših vhodnih vratih ali ograji. Ob pritisku gosta na gumb se bo na LCD zaslonu samodejno prikazal posnetek obiskovalca v visoki ločljivosti.

 

Brezhiben prikaz podnevi in ponoči

Ko se svetlobne razmere poslabšajo in je zunaj temno se barvno snemanje HD kamere samodejno preklopi v nočni način oz. črno-belo snemanje. S pomočjo infrardečih LED diod kamera tudi v črno-belem načinu snema enako kakovostno kot podnevi.

 

Odklepanje vhodnih vrat, upravljanje pomika vrat ograje in shranjevanje sporočil

Video domofon vas opozori na obisk, omogoča obojestransko glasovno komunikacijo in poskrbi za udobje odklepanja vrat, odpiranja garažnih vrat ali vrat ograje na daljavo. Zelo dobrodošla je tudi funkcija snemanja in shranjevanja zvočnih in slikovnih posnetkov obiskovalcev v času vaše odsotnosti.

 

Varovanje vaše lastnine, ko vas ni doma

Ni prijetno, če ob prihodu domov ugotovite, da so vašo hišo obiskali nepovabljeni gostje. Za vašo varnost in varnost vaše lastnine lahko poskrbite tudi z nakupom video domofona, ki nadzoruje vaše posestvo. Set video domofona je opremljen z režo za mikro SD kartico, na katero se shranjujejo posnetki obiskovalcev, ko ti pozvonijo ali pa kamera zazna njihovo gibanje.

Pomembna prednost je možnost nadgradnje sistema z dodatnimi varnostnimi kamerami za nadzorovanje drugih delov vašega posestva, kot so parkirni prostor, garaža ali stranski vhod. Funkcija zaznavanja gibanja vas na gibanje opozori z zvočnim signalom in posname kakovostni posnetek. Prostor pred vašim vhodom bo pod nenehnim nadzorom, ne glede na to ali ste doma, v službi ali na dopustu.

 

Full HD ločljivost slike in širok zorni kot

Tehnologija ADH z resolucijo kamere 2MP je na področju majhnih aplikacij, kamor spadajo tudi video domofoni, vodilna na trgu. Podnevi in ponoči zagotavlja ostrino in vrhunsko kakovost slike v HD ločljivosti (1024 × 600 px).

 

Vrhunska slika podnevi in ponoči

V mraku in temi kamera samodejno aktivira IR filter in infrardeče LED diode, s katerimi temno okolje neopazno osvetli. V slabših svetlobnih pogojih kamera samodejno preklopi v črno-beli način in snema enako kakovostno kot pri jasni dnevni svetlobi. Snemanje kamere je tako brezhibno ne glede na svetlobne pogoje.

 

Upravljanje ključavnic vrat in pomika vrat ograje

S pritiskom na eno samo tipko med komunikacijo z obiskovalcem lahko aktivirate ključavnico vhodnih vrat ali omogočite pomik vrat ograje.

 

Širok zorni kot

Vas skrbi, kam namestiti kamero, da bo ustrezno prikazala vaše obiskovalce? Tudi nizka ograja sedaj ni več problem, saj ima kamera izjemno širok zorni kot do 160°/120°.

 

Funkcija snemanja in shranjevanja sporočil

Video domofon omogoča funkcijo ˝Odsotni smo˝, ki jo lahko kadarkoli vklopite ali izklopite. Če funkcijo aktivirate, se ob pritisku na zvonec samodejno predvaja sporočilo obiskovalcu, da vam lahko pusti sporočilo. Hkrati se zažene snemanje. Ko se vrnete domov, si zvočna in slikovna sporočila enostavno predvajate na zaslonu.

 

Elegantno zasnovan LCD zaslon

Notranja enota ima diskreten dizajn in tako ni moteča, nedvomno pa pritegne pozornost s kakovostno sliko in zvonjenjem kadar kdo pozvoni. Kakovosten barvni zaslon dimenzij 175 × 125 × 20 mm z večjezičnim menijem in s preglednimi grafičnimi ikonami nudi vrsto praktičnih funkcij in nadgradenj. Izbirate lahko med desetimi melodijami zvonjenja ali pa enostavno naložite lastno. V načinu mirovanja je zaslon lahko povsem prazen, lahko pa nastavite prikaz ure.

 

Možnost nadgradnje

Set lahko nadgradite z dodatnimi enotami in drugimi CCTV varnostnimi kamerami ter s tem po svojih željah oblikujete nadzorni sistem, ki bo zanesljivo poskrbel za varnost vašega doma.

 

Izjemna odpornost zunanje enote s kamero

Kamere iz družine izdelkov EM-10AHD so proizvedene iz masivne kovine in so izjemno odporne na vremenske vplive in mehanske poškodbe, za dodatno zaščito pa so opremljene še s kovinsko zaščitno strehico. Izpostavljene so lahko tudi dežju ali snegu.

 

Enostavna namestitev

Ne najdete primernega mesta za namestitev kamere pri vašem vhodu? Tudi za to je poskrbljeno. Setu je priložen tudi dodatek – montažni klin, ki vam olajša montažo in omogoči tudi poševno namestitev oz. namestitev pod kotom.

 

 

► Are you looking for a wiring diagram? Click this panel.

► Software update

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H3010
Šifra artikla 3010003010
EAN 8592920090329
število monitorjev 1
število enot kamere 1
število tipk enote kamere 1
vključena ključavnica vrat ne
vključen napajalnik za ključavnico ne
upravljanje ključavnice da
upravljanje pomika vrat da
aplikacija za daljinsko upravljanje brez aplikacije
intercom da
možnost snemanja da
možnost priključitve CCTV kamer da
osvetlitev kamere da, do 150 cm
število melodij 10 + lastne
nadzor glasnosti da
barva srebrna
velikost zaslona 7"
barvni zaslon da
dimenzije monitorja 175 × 125× 20 mm
dimenzije enote kamere 135 × 50 × 25 mm
vidni kot kamere 160°
zaščita IP44
snemalni element kamere 2 Megapixel AHD (1080p)
napajanje monitorja 12 V DC (priloženo)
napajanje enote kamere iz zaslona
vir je priložen da
montaža na steno
protivlomna izvedba enota kamere da
zahtevana kabelska napeljava FTP ali SYKFY 5 × 2 × 0,5
število vodnikov (monitor/ključavnica/vrata) 4+0+2
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Dokumenti za prenos

Dokumenti za prenos

FAQ – pogosta vprašanja

FAQ – pogosta vprašanja

Za 3 monitorje bi morali uporabiti napajanje na tirnici DIN z vsaj 5 A, da bi zagotovili pravilno delovanje vseh treh monitorjev. V nasprotnem primeru je treba monitorje napajati ločeno v skladu s shemo.

Sistem je ožičen s štirimi žicami (podatkovni kabel UTP/FTP, po možnosti s podvojenimi žilami za vsak vhod). Priporočamo UTP ali zaščiteni kabel FTP CAT.5, najbolje CAT.6, za daljše razdalje od 20 metrov kabel SYKFY (5x2x0,5 ali 10x2x0,5). Za pravilno delovanje naprave je treba priključiti (napajanje, GND, video, zvok). Za pravilno delovanje naprave je treba vzpostaviti povezavo (napajanje, GND, slika, zvok).

Standardni 2-žilni kabel CYKY. Krmiljenje je s suhim breznapetostnim kontaktom. 


Oba monitorja morata biti priključena na napajalnik. Iz primarnega monitorja (tukaj priključek SLAVE OUT) priključite na drugi monitor (tukaj priključek SLAVE IN). Enota kamere je priključena na DOOR1. Tudi ključavnica mora imeti svoje napajanje. Oglejte si priloženi dokument. 

Da, vključeni so.

V nastavitvah so 3 stopnje občutljivosti (1, 2, 3), stopnja številka 3 mora biti najvišja občutljivost in nato izklopljena.

Na napravo lahko priključite do 2 kameri CCTV.
Enote kamere iz linije izdelkov EM-10AHD so izdelane iz trdne kovine. Zaradi tega so odporni na vremenske in mehanske vplive. Ne moti jih dež ali sneg.

Je, ta naprava ima možnost naslovljivega domofona. Na enoti kamere je samo en gumb, ki predstavlja 1 vejo.

Enota kamere je zasnovana za temperaturo do -40 °C.

Ko zazna gibanje, se posname posnetek. Privzeto se ne posname noben zvočni signal.

Preizkušeno s karticami 16 in 32 GB. Očitno tudi pri večjih zmogljivostih ne bi smelo biti težav.

Klicanje je mogoče samo z videotelefoni, pri katerih je na enoti kamere 1 gumb. Pri več gumbih je mogoče klicati le med monitorji, povezanimi znotraj ene veje (za H3016, H3017, H3018- 1 naročnik = 1 gumb = 1 veja, lahko je povezanih do 7 monitorjev in med njimi je mogoče klicati). Primer: če imam enoto H3018 s 4 gumbi, pri čemer vsak gumb označuje eno družino, ki uporablja 1 monitor - klici med monitorji ne bodo mogoči. Če pa ima ista družina dva monitorja (enega na hodniku in enega v spalnici), je klic med njima mogoč - oba monitorja se bosta prižgala istočasno, ko se oglasita.

Ano, to je mogoče. Slika iz zunanje enote kamere se prikliče pod ikono VCHOD1/VCHOD2 (odvisno od števila zunanjih enot kamere), slika iz kamer CCTV, nameščenih v notranjosti, pa pod ikono BYT1/BYT2 (odvisno od števila kamer CCTV). En videotelefonski sistem lahko na glavni (glavni) monitor poveže največ 2 kameri CCTV. Kamera CCTV se napaja iz monitorja.

Če je v isti veji z možnostjo interkoma povezanih več monitorjev, se ni več mogoče povezati s tekočim klicem.
Da, komplet omogoča priključitev do 2 vratnih kamer in vsaka lahko seveda upravlja tudi vratno ključavnico ter 2 dodatni zunanji varnostni kameri CCTV - zato je mogoče preklapljati med prikazom na VCHOD1 in VCHOD2.
Ni treba, da se seštevajo. Vratno enoto povežite s 4-žilnim kablom, vratno enoto pa s standardnim 2-žilnim kablom.

Mogoče preklopiti z ikono palice (DVORI 1, DVORI 2 / KAMERA 1, KAMERA 2).

Odkrivanje je treba omogočiti v meniju. Videotelefon nato gibanje zabeleži na vstavljeno kartico SD, te zapise pa je mogoče priklicati (meni - vrata/vrata1 ali vrata2 in nastavite zaznavanje 1, 2 ali 3 glede na želeno občutljivost).

Navodila za ožičenje najdete v priloženem dokumentu. 

Zvonca iz kompleta H1139 ni mogoče uporabiti. Zvonec ZV2 Melody priporočamo podjetju Elektrobock. Vendar je v naši e-trgovini ne ponujamo.

Če je kartica formatirana v FAT32, jo bo naprava samodejno prepoznala. Preizkusili smo ga s 16/32/64/256 GB brez ene same težave. Naprava podpira format mp3, ni omejitve dolžine, dokler je mp3, bo zvonil.

To lahko pomeni, da se sproži nočni vid, ki deluje samodejno s filtrom za izrezovanje infrardeče svetlobe. Priporočam, da sistem kratkostično povežete s kosom podatkovnega kabla, npr. 1 m, in preverite, ali se bo še naprej tako obnašal. Če se naprava ob kratkem stiku obnaša pravilno, je težava nekje v sami povezovalni poti.
Da, če imate prvo enoto kamere v priključku DOOR1 in drugo v priključku DOOR2 ter monitorje priključene v vrstnem redu (primarni monitor)-Clamp TO SLAVE in (sekundarni monitor)-SLAVE IN, bo mogoče opravljati interkomske klice. Z enim gumbom lahko povežete do 7 monitorjev=1.
Najmanj 60 sekund. Edina rešitev je zmanjšanje občutljivosti zaznavanja gibanja v nastavitvah (zaznavanje 1,2,3).
To je odvisno od vrste ključavnice: C0024- Pritisnite ustrezen gumb, da za 1-2 sekundi aktivirate tipičen zvok brnenja, ki obiskovalcu omogoči, da odpre vrata ali vhodna vrata. Če v tem časovnem intervalu ne pridejo skozi, morate sprožiti nov impulz.Vgrajen je tudi zatič, ki ga lahko enostavno izvlečete, da za poljubno dolgo časa deaktivirate (trajno odklenete) ključavnico. V tem času je dostop do vašega zemljišča/stanovanja neomejen. / C0025- je s svojo funkcijo navornega zatiča značilen za druge modele. Z njim se ključavnica odklene, ko pritisnete ustrezen gumb na domačem telefonu ali videotelefonu, in tako ostane do trenutka, ko oseba prestopi vrata. Ko se zapre, ga BEFO 1221 ponovno zaklene, zato je zaželeno orodje zlasti tam, kjer enota kamere ni tik ob vratih.
Priključek bo imel rjavo-črno kabelsko povezavo. Gumb za izhod se preklaplja s sponko GND.

Prosimo, poskusite formatirati kartico SD ali bolje poskusite shraniti posnetek na drugo pomnilniško kartico.

 Ni razloga, da bi bila slika na posnetku slabše kakovosti kot standardna slika.

Nedostopno - naprava obiskovalcu omogoči, da pusti glasovno sporočilo

Prekinjeno - zvonjenje notranjih in zunanjih enot je utišano

Če nastavite možnost načina na Ne moti - monitor ne bo zvonil.

Naša ponudba izdelkov omogoča največ 4 udeležence - 4 monitorje in enoto kamere za 4 udeležence (H3018); pri tem načinu povezave ni mogoče uporabljati domofona kot sredstva za klicanje med udeleženci. Če so monitorji povezani v eno vejo, ki jo predstavlja 1 gumb na enoti kamere, bo mogoče uporabiti domofon, na ta način je mogoče vzporedno povezati do 7 monitorjev. Na vsak monitor je mogoče priključiti 2 enoti kamere. Na hrbtni strani monitorja je vedno na voljo priključna sponka DOOR1 / DOOR2.

Kartica SD ni vključena.

Po prenosu in namestitvi nove vdelane programske opreme je meni na voljo v naslednjih jezikih: češkem, slovaškem, slovenskem, poljskem, madžarskem in angleškem.

Glejte "Navodila" v razdelku "Prenosi".

Da, to je mogoče. Monitorja sta povezana vzporedno drug za drugim in ju lahko upravljate z vsakega monitorja posebej + med monitorjema je mogoče komunicirati s funkcijo interkoma.

V tem primeru zadostuje gumb za izhod, ki je nameščen na notranji strani vhodnih vrat. Druga možnost je nakup H8011 (mora biti priključen na električno omrežje), adapter ni priložen.

To je sistem povezave dveh gumbov na enoti kamere (2 ločeni komunikacijski veji). V prevodu gre za primer, ko je prvi gumb namenjen eni komunikacijski veji (npr. enoti ohišja), drugi gumb pa drugi komunikacijski veji (drugi enoti ohišja). Vsako komunikacijsko vejo je mogoče dodatno razširiti do 7 vzporedno povezanih monitorjev.

Priporočam preverjanje ožičenja v skladu s priročnikom, pritrditev na sponke, zadostno izolacijo in vrsto kabla (zaščitenega) ter ga na kratko priključite na mizo, da preverite, ali bo deloval.

Glasnost zvočnika za komunikacijo prek domofona lahko nastavite tako, da vstopite v meni (zobato kolesce) in ikono za nastavitev zvonjenja (ikona za opombo) - tukaj lahko nastavite: čas, dolžino in glasnost zvonjenja, izbiro melodije ... Za komunikacijo prek funkcije domofona je zvonjenje vnaprej nastavljeno v napravi. Zato je mogoče za melodijo za vhode Door1/Door2 nastaviti do 3 časovna obdobja.

1.Prenesite datoteko s spletnega mesta
2.Izvlečite datoteko zip
3.Odprite datoteko z želenim jezikom in nato prenesite datoteko s končnico .fw na kartico SD ter izvedite posodobitev vdelane programske opreme v napravi.


Žal ta povezava ni mogoča.
To ni mogoče.

Dolžina posnetka je približno 30 sekund. 

Da, zapisi se samodejno prepišejo.

Videofon vam omogoča upravljanje enih vrat - sicer bi ob vnosu impulza za odpiranje hkrati upravljali z obema vratoma.

Je. če imate enoto kamere številka 1 v PIN DOOR1 in enoto kamere številka 2 v PIN DOOR2 in nekdo pozvoni na zvonec, se na obeh zaslonih prižge napis DOOR 1 ali DOOR 2.

Odvisno je od tega, kdo prvi pride do monitorja, da opravi trenutni klic. Do tekočega klica ni več mogoče dostopati ali ga motiti iz druge MO.

Video monitor 1 kos
Montažni okvir za video monitor 1 kos
Enota kamere na vratih 1 kos
Kanopa 1 kos
Napajalnik 1 kos
Vijaki za montažo
Priključki

Gre za komunikacijo med več monitorji v eni veji (do 7), ki so poimenovani s številko. Edini izdelek, ki ponuja ta naslovljivi domofon, je H3010.
Da, to je mogoče samo pri videotelefonih, pri katerih je na enoti kamere 1 gumb. Klicanje je mogoče samo med monitorji, ki so povezani v eni zunanji enoti znotraj ene veje (za H3016, H3017, H3018 - 1 naročnik = 1 gumb = 1 veja, kjer je lahko priključenih do 7 monitorjev, med katerimi je mogoče klicati). Primer: če imam enoto H3018 s 4 gumbi, pri čemer vsak gumb označuje eno družino, ki uporablja 1 monitor - klici med monitorji ne bodo mogoči. Če pa ima ista družina dva monitorja (enega na hodniku in enega v spalnici), je klicanje med njima mogoče - oba monitorja bosta zvonila istočasno.
Načeloma katerakoli analogna kamera CCTV (ne sme biti IP) z ločljivostjo 1080p.
Žal ta kombinacija ni mogoča.

Vse razen H2030 in H2050 (največ 2 kameri CCTV na videotelefon in povezava z glavnim monitorjem) - več kamer CCTV ni mogoče priključiti.

Vsi razen H1139.
Priporočena višina je 140-170 cm.
12V/2A. Samo model H2050 ima 15V napajanje.
Bela - avdio, črna - GND, rumena - video, rdeča - 12V napajanje.
Če ni določeno, videotelefon pošlje kratek impulz - pride le do kratkega (enosekundnega) zaprtja releja. S tem upravljalnikom delujejo standardni pogoni vrat.
Pravzaprav katerikoli gumb, ki ga prodajamo za brezžične zvonce. Pravilno mora biti priključen na enoto fotoaparata, iz katere se napaja.
Da, teoretično je to mogoče. Pozoren bi bil na vzporedno ožičenje z drugim vodnikom, da ne pride do medsebojnih motenj, saj je kabel CYKY neekraniran, na razdaljo med monitorjem in enoto kamere (do 20 m je lahko v redu) in na število žil v ožičenju.
1. nadgradite vdelano programsko opremo / 2. osredotočite se na preverjanje varnosti, požarnega zidu in nastavitev ponudnika. Naprava uporablja vrata: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ta morajo biti odprta in prehodna) / 3. preverite povezavo z omrežjem 2,4 GHz / 3. preverite, da na vaši mobilni napravi ni aktiviran način nizke porabe podatkov - za povezavo z enoto kamere je degradacija
Zdi se, da v žice prihaja do motenj. To lahko odpravite z zaščitnim kablom, tako da z obeh strani priključite zaščite na sponko GND. Do 20 m kakovostni FTP CAT.5, najbolje CAT.6 (so zaščiteni) / Nad 20 m SKYFY 5x2x0,5 ali 10x2x0,5 (so zaščiteni). V osnovni različici koaksialni kabel ni potreben, priporoča se na razdalji 100 m. Za dolge zemeljske vode se priporoča telekomunikacijski kabel kategorije TCEPKPFLE.
Enota kamere se napaja iz monitorja, razen modela h1139.
Ključavnica se napaja z lastnim napajalnikom, ki ni vključen v paketu (12V/2A). Razen pri H2014 - tu ključavnica ne potrebuje lastnega 12V napajalnika.

Tudi za naslednje izdelke: H1085 in H1014 ( EMOS RL-10M) 

1. izmerite polariteto in stanje napajanja, 2. preverite ožičenje v skladu z navodili, 3. glede na opis je videti kot napaka adapterja, poskusite ga izmeriti v obremenjenem stanju. Če bi bil adapter neobremenjen, bi se zdelo, da je dober.
Izhod za upravljanje vrat je 12 V DC, za pogon vrat pa stik DRY NO (normalno odprt) brez napetosti - videofon pošlje kratek impulz - pride le do kratkega (sekundnega) preklopa releja. S tem upravljalnikom delujejo standardni pogoni za vrata.
Priporočam preverjanje ožičenja v skladu s priročnikom, pritrditev na sponke, zadostno izolacijo in vrsto kabla (zaščitenega) ter ga na kratko priključite na mizo, da preverite, ali bo deloval.
H3010 in dodatna enota kamere H3016 / H2017 + H1141 / H2030 + H1140.

Če ste prešli k novemu ponudniku internetnih storitev, morate napravo ponovno nastaviti. Če je bila spremenjena tudi naprava usmerjevalnika, preverite, ali so vrata prosta. Nazadnje bi preveril varnost, požarni zid in nastavitve ponudnika.
Na napravi se uporabljajo vrata: (udp,tcp) 80, 8080, 8000, 443, 21047 (ta morajo biti odprta in prehodna).
Wifi mora biti 2,4 GHz, privzeto varen.