Prijavite se na naše e-novice in prejmite popust 4 € pri prvem nakupu
Domov Vprašanja o izdelkih

Vprašanja o izdelkih

Tehnična vprašanja o določenem izdelku

Imate tehnično vprašanje o naših izdelkih?

Lahko nas kontaktirate prek obrazca za stike.

Prizadevamo si, da bi na vaša vprašanja odgovorili v najkrajšem možnem času. Če gre za bolj zapleteno poizvedbo ali vprašanje, ki zahteva posvetovanje s produktnim specialistom, lahko traja nekoliko dlje, da odgovorimo na vaše vprašanje. Prosimo vas za vaše razumevanje in potrpežljivost.

Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu.
Razpoložljivost zalog

Blago, ki je na zalogi, pripravimo in odpošljemo najpozneje naslednji delovni dan po prejemu naročila. Naročeno vam na dom oz. želeni naslov običajno dostavimo v roku dveh do treh delovnih dni po obdelavi naročila.

Blaga, ki trenutno ni na zalogi in ima v e-trgovini status "Ni na zalogi", ni mogoče naročiti. Okvirni datum, ko bo blago spet na zalogi se prikaže ob kliku na besedo "Ni na zalogi". Gre za planirani datum naslednje zaloge. V kolikor želite, da vas preko elektronske pošte obvestimo, ko bo želeni izdelek spet na zalogi, lahko kliknete na gumb „Sledi“ in prejeli boste obvestilo, da izdelek lahko naročite.

Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu.
Svetovanje pred nakupom / Kako izbrati

Kako do pametnega doma

EMOS GoSmart vam omogoči prijetnejše, varnejše in udobnejše življenje. Pametni dom je sedaj cenovno dostopen. Oblikujete si pametni dom po vaših željah s pametnimi... (celotni članek)

Božična dekorativna razsvetljava

Božične lučke in dekoracije poskrbijo za praznično vzdušje in čudovit Božič. Naj v soju božičnih lučk zasijejo božična drevesca, vrtovi, terase in balkoni. Ponujamo... (celotni članek)

Kako pravilno izračunati osvetlitev prostora

S pomočjo našega vodnika je izbira ustrezne razsvetljave za osvetlitev spalnice, kuhinje, dnevne sobe ali kabineta povsem enostavna. Prebeite si (celotni članek)

Kako izbrati videodomofon

Z našimi video domofoni boste poskrbeli za udobje upravljaja odpiranja vrat ter tudi varnost vašega doma. So elegantnega dizajna, kvalitetni in multifunkcijski, kljub temu pa cenovno dostopni. Velika prednost je tudi enostavna namestitev in uporabniku prijazno upravljanje. Preberite (celotni članek)

Povezovanje božičnih lučk

Želite osvetliti zunanjost ali notranjost vašega doma z božičnimi lučkami, ki omogočajo prilagodljivost dimenzijam objekta okrasitve? Potem je linija povezovalne božične razsvetljave CONNECT PROFI ali CONNECT STANDARD prava izbira za vas... (celotni članek)

Kako izbrati LED panel

LED paneli so energijsko učinkovita in varčna svetila. V naši ponudbi boste našli sodobna svetila različnih oblik, velikosti in moči. Zakaj zamenjati klasična svetila za LED svetila? (celotni članek)

Kako izbrati ustrezno žarnico

Izbira žarnic na trgu je zelo velika, zato je povsem razumljivo, da se kupec v tako veliki ponudbi žarnic lahko povsem izgubi in da je izbira ustrezne žarnice lahko težavna. Kakšne so razlike med posameznimi vrstami žarnic in katera žarnica ustreza določenemu namenu uporabe? (celotni članek)
Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu.
Navodila, izjave o skladnosti, dokumentacija

Dokumenti
Vse dokumente in navodila za posamezni izdelek najdete v podrobnostih o izdelku v razdelku „Dokumenti za prenos“:
Center za prenose
Navodila, dokumente o izdelkih, izjave o skladnosti in druge datoteke za prenos lahko poiščete tudi na tem mestu: Center za prenose.

Potrebujete dodatne informacije? Kontaktirajte nas po e-pošti ali telefonu.