Domov Video domofoni in dodatki Video domofoni (seti) Set videodomofona EM-10AHD z 2 zaslonoma in el. ključavnico odpr./zapr.

Set videodomofona EM-10AHD z 2 zaslonoma in el. ključavnico odpr./zapr.

Številka za naročilo H3010.5
Brezplačna dostava nad 29,00 €
za vse vrste prevoza
Na zalogi
9. feb. 2023 Pri vas
522,00
Z veseljem vam bom svetoval

Priporočamo tudi

77,90
Na zalogi
77,90
Na zalogi
240,95
Na zalogi
94,90
Na zalogi
31,90
Na zalogi
88,90
Na zalogi
89,90
Na zalogi
87,90
Na zalogi
179,00
Na zalogi
Opis

Več o izdelku

Vsefunkcionalni domači videotelefon AHD EMOS EM-10AHD

Mate radi popolne rešitve? Potem vas bo navdušil Videofon EMOS EM-10AHD z vrhunsko kakovostjo slike polne HD. Poleg popolnoma ostre in kakovostne slike dneva in noči ter širokega kota kamere do 160°/120° vam ta model ponuja tudi možnost razširitve sistema z dodatnimi vratnimi kamerami ali varnostnimi kamerami. Seveda lahko upravljate tudi vratne ključavnice in premikanje vrat. Poleg tega je enota vratne kamere odporna na vremenske in mehanske vplive. Zato vam ni treba skrbeti, kam ga postaviti.

Ko je zvonec prepoznan, lahko na notranjem monitorju LCD vidite vsakega prišleka, ne glede na to, ali je zunaj svetlo ali temno. Če vas ni doma, lahko vaš gost pusti sporočilo. Ko pridete domov, ga lahko preprosto predvajate na zaslonu.

Videofon EMOS EM-10AHD je opremljen tudi z zaznavanjem gibanja, ki varuje vašo lastnino. Sistem samodejno shrani zajete fotografije in videoposnetke na kartico micro SD. Odslej ne bo pobegnil noben gost, tat ali drug nezaželen obiskovalec.

Vendar boste vedeli, kdo je pred vrati

S kompletom videotelefona in vratne kamere s prenosom videa HD in širokim kotom kamere do 160°/120° boste vedno vedeli, kaj se dogaja pred vrati ali na vratih. Ničesar ne boste zamudili. Visokokakovostna slika na zaslonu LCD vam bo v trenutku pokazala vse, ki bodo pozvonili pri vaših vratih.

Odgovarjajte, odprite vrata ali posnemite sporočilo

Videofon EMOS EM-10AHD vam bo v marsičem poenostavil življenje. Ne le da vas opozori na prihajajočega obiskovalca in omogoči dvosmerno glasovno komunikacijo, temveč vam omogoča tudi odklenitev vhodnih vrat ali odprtje garažnih vrat ali vrat s pritiskom na gumb na notranjem zaslonu LCD. Priročen vam bo tudi, ko ne boste doma. Če vas kdo obišče, lahko na vašem odzivniku pusti zvočno in vizualno sporočilo.

Zaščita vašega premoženja, ko vas ni doma

Neprijetno je, če po prihodu domov ugotovite, da so vašo hišo obiskali nepovabljeni gostje. Pustite videotelefon, da varuje vašo lastnino. Videotelefonski komplet je opremljen z režo za kartico micro SD, ki jo lahko uporabite za  nalaganje fotografij ali celotnih videoposnetkov zvonenja obiskovalcev.

Sistem lahko razširite tudi z dodatnimi varnostnimi kamerami za varovanje drugih pomembnih lokacij, kot so parkirišča, garaže ali zadnji vhodi. Poleg tega sistem kamer s samodejnim zaznavanjem gibanja hitro oceni prihod nepovabljenega gosta. Na svojo prisotnost vas opozori z zvočnim signalom in za večjo varnost posname visokokakovostno fotografijo. Območje pred vašo hišo bo tako stalno varovano, ne glede na to, ali ste doma, v službi ali na počitnicah.

Zaznavanje gibanja

Če imate radi stvari pod nadzorom, vas bo razveselilo, da je videotelefon opremljen z režo za kartico micro SD. V njem lahko shranite fotografije in celotne videoposnetke zvonjenja obiskovalcev. Ko je aktivirana funkcija zaznavanja gibanja, kamera stalno varuje območje pred vhodom v vaš dom. Na nepovabljenega obiskovalca vas bo opozoril z zvočnim opozorilom in samodejno začel snemati video ali fotografirati. Če sistem razširite z dodatnimi varnostnimi kamerami in drugimi funkcijami za varovanje doma, lahko videotelefon spremenite v polnopravni sistem nadzora, tako da vam ne bo treba skrbeti za svoj dom, tudi če ste na drugem koncu sveta.

Popolna slika podnevi in ponoči

V temi ali v mraku kamera samodejno aktivira samodejni filter IR in infrardeče LED v vratni postaji, da neopazno sveti v temnem okolju. Poleg tega v slabih svetlobnih pogojih preklopi v črno-beli način in fotografira enako dobro kot pri močni dnevni svetlobi. Tako kamera ne spregleda ničesar, ne glede na to, ali je opoldne ali globoka noč.

 1. Mikrofon
 2. Kamera
 3. Osvetljevalnik IR
 4. Glasnik
 5. Pogon

Slikovna ločljivost Full HD

Kamerna enota je opremljena s tehnologijo ADH 2 Mpx, ki je vodilna na trgu videotelefonov za majhne aplikacije. Podnevi in ponoči ponuja popolnoma ostre slike v polni ločljivosti HD (1024 × 600 px).

Ključavnice vrat in nadzor vožnje vrat

Prišel je obiskovalec, vi pa ste daleč od vrat? S pritiskom na gumb lahko obvladujete ključavnico vrat na vhodu, medtem ko se pogovarjate s prihajajočimi gosti. Sistem lahko prav tako enostavno komunicira z vsemi vrstami elektronskih pogonov vrat.

 1. Mikrofon
 2. Začetek/zaustavitev ročnega snemanja, premikanje v meniju
 3. Meni, potrditev izbire menija
 4. Ručni zajem slike, gibanje menija
 5. Interkom
 6. Klicanje enote kamere 1-2, kamere CCTV 1-2
 7. Vključitev vožnje po vratih
 8. Vključitev zaklepanja vrat
 9. Govora/obesitve

Funkcija snemanja sporočil

Videofon EMOS EM-10AHD vam omogoča zagon načina Out of Home. Ko pozvonite, se samodejno predvaja sporočilo in začne snemanje. Ko se vrnete domov, lahko preprosto predvajate vsa zvočna in vizualna sporočila, ki so ostala na zaslonu videofona.

Široki vidni kot

Mate nizko ograjo ali ne veste, kam postaviti kamero, da bodo gostje vedno vidni? Pustite skrbi za seboj. Z dovolj širokim vidnim kotom do 160°/120° lahko vgrajena kamera prikaže prišleka, tudi če je enota nameščena na nizki ograji ali drugem ne preveč priročnem mestu.

Vremensko odporne

Kamerne enote linije izdelkov EM-10AHD so izdelane iz masivne kovine. Zaradi tega so odporni na vremenske in mehanske vplive. Za največjo zaščito so opremljeni tudi s kovinsko streho. Ne moti jih dež ali sneg.

Kompaktni monitor LCD

Odvrača pozornost, a je oster, zato hitro pritegne pozornost, ko zazvoni zvonec. Visokokakovostni barvni zaslon velikosti 175 × 125 × 20 mm z večjezičnimi meniji in jasnimi grafičnimi ikonami ponuja vrsto praktičnih funkcij in lastnosti. Izberete lahko enega od desetih zvonjenj v sistemu ali pa enostavno predvajate svoje. Ko monitorja ne uporabljate, ga lahko pustite popolnoma izklopljenega ali pa na njem prikažete uro.

 1. Nastavitve sistema
 2. Vratna postaja
 3. Zunanje kamere CCTV
 4. Nastavitve zvonjenja
 5. Predvajanje posnetkov
 6. Pametna kartica
 7. Digitalni foto okvir
 8. Nastavitve načinov

Lahka namestitev

Nimate optimalnega prostora za namestitev kamere ob vhodu? Kljub temu vam ni treba obupati. Vratni enoti je priložen montažni klin, ki olajša namestitev in omogoča diagonalno namestitev vratne kamere.

Razširljiv komplet

Videofon je pripravljen tudi za veliko družino, veliko hišo ali morda v hiši ne le živite, temveč tudi delate. Enostavno lahko kupite in priključite dodatne vratne kamere za drugi vhod ter kamere za več neodvisnih uporabnikov. Iz videotelefona lahko ustvarite natančno takšno nastavitev, ki vam najbolj ustreza.

Parametri

Parametri

Blagovna znamka EMOS
Splošna številka za naročilo H3010.5
Šifra artikla 3010053010
število monitorjev 2
število enot kamere 1
število tipk enote kamere 1
vključena ključavnica vrat da
vključen napajalnik za ključavnico da
upravljanje ključavnice da
upravljanje pomika vrat da
aplikacija za daljinsko upravljanje brez aplikacije
intercom da
možnost snemanja da
možnost priključitve CCTV kamer da
osvetlitev kamere da, do 150 cm
število melodij 10 + lastne
nadzor glasnosti da
barva srebrna
velikost zaslona 7"
barvni zaslon da
dimenzije monitorja 175 × 125× 20 mm
dimenzije enote kamere 135 × 50 × 25 mm
vidni kot kamere 160°
zaščita IP44
snemalni element kamere 2 Megapixel AHD (1080p)
napajanje monitorja 12 V DC (priloženo)
napajanje enote kamere iz zaslona
vir je priložen da
montaža na steno
protivlomna izvedba enota kamere da
zahtevana kabelska napeljava FTP ali SYKFY 5 × 2 × 0,5
število vodnikov (monitor/ključavnica/vrata) 4+0+2
garancijska doba 2 leti
prodajna embalaža 1 kos, škatla
Ocena izdelka

Ocena izdelka

Te ocene temeljijo na neodvisnih mnenjih, ki so jih podali naši kupci na podlagi preverjenega nakupa naših izdelkov. Več o tem.
Datoteke za prenos

Datoteke za prenos

Dokumenti in datoteke, ki so na voljo za prenos